26.11.2019, 23:59 -
1.Imię :Konrad
2.Wiek :16
3.Nick w grze : Aineq
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : 4 lata (w tym rok przerwy)
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :3 - 6 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Mam Discorda , Teamspeaka 3, Facebooka , Skype'a
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/tempmute [nick] [czas] [powod] - wycisza gracza na okreslony czas
/kick [nick] - wyrzuca gracza
/cc - czyszczenie chatu
/c on - włącza chat
/c off - wyłącza chat
/warn [nick] [powod] - nadaje ostrzezenie dla gracza
/mute [nick] - wycisza gracza permamentnie
/unmute [nick] - odcisza gracza
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Jestem doświadczonym graczem bardzo aktywnym który bardzo by sie przydał w roli administracji na tym serwerze minecraft .
9.Coś o sobie :Mam na imie Konrad mam 16 lat mieszkam w miasteczku miedzy Lublinem a Warszawa . Interesuje sie ogolnie grafiką komputerową oraz muzyką . Chodze do Technikum . Bardzo dlatego chcużo gram w Minecraft w wolnym czasie , de byc w roli chatmoda i pommbardagac innym bo po prostu lubie to robic , tyziej że jestem ogarniety . Jestem osobą z reguły miłą , pomocną spokojną osobą i z bardzo dystansem do siebie .
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : TAK
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : PREMIUM
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak byłem , oraz sam probowalem robić wlasny serwer .
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Tak byłem 2 lata temu Administratorem na trybie Creative .
2.Wiek :16
3.Nick w grze : Aineq
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : 4 lata (w tym rok przerwy)
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :3 - 6 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Mam Discorda , Teamspeaka 3, Facebooka , Skype'a
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/tempmute [nick] [czas] [powod] - wycisza gracza na okreslony czas
/kick [nick] - wyrzuca gracza
/cc - czyszczenie chatu
/c on - włącza chat
/c off - wyłącza chat
/warn [nick] [powod] - nadaje ostrzezenie dla gracza
/mute [nick] - wycisza gracza permamentnie
/unmute [nick] - odcisza gracza
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Jestem doświadczonym graczem bardzo aktywnym który bardzo by sie przydał w roli administracji na tym serwerze minecraft .
9.Coś o sobie :Mam na imie Konrad mam 16 lat mieszkam w miasteczku miedzy Lublinem a Warszawa . Interesuje sie ogolnie grafiką komputerową oraz muzyką . Chodze do Technikum . Bardzo dlatego chcużo gram w Minecraft w wolnym czasie , de byc w roli chatmoda i pommbardagac innym bo po prostu lubie to robic , tyziej że jestem ogarniety . Jestem osobą z reguły miłą , pomocną spokojną osobą i z bardzo dystansem do siebie .
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : TAK
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : PREMIUM
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak byłem , oraz sam probowalem robić wlasny serwer .
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Tak byłem 2 lata temu Administratorem na trybie Creative .
Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.11.2019, 00:05 przez Ainey.