18.11.2019, 23:25 -
1.Imię : Sara
2.Wiek : 14
3.Nick w grze : demonka_chan
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : od półtora roku grałam na You_dont_know_me musiałam zmienic konto bo ktoś włamał mi się na konto i zmienił hasło więc tak to wyszło...
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 3 do 4 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : discord Facebook messenger
7.Komendy przydatne w roli Chatmod : /kick <nick> /wycisz <nick> na (?) min
8. Dlaczego ciebie mam wybrać
na to stanowisko : bo jestem aktywna pomocna jestem też uczciwa i zwracam uwage na flood i na spam wyzwiska
9.Coś o sobie : lubie grać bardzo w creative jestem aktywna całymi wieczorami i wgl kocham grać
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : nonpremium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : tak jako budowniczy
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nigdy nie miałam okazji bo nikt mnie nie chciał przyjąć nawet na You_dont_know_me (i tak wiem że będzie na NIE ale staram się jak mogę)
2.Wiek : 14
3.Nick w grze : demonka_chan
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : od półtora roku grałam na You_dont_know_me musiałam zmienic konto bo ktoś włamał mi się na konto i zmienił hasło więc tak to wyszło...
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 3 do 4 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : discord Facebook messenger
7.Komendy przydatne w roli Chatmod : /kick <nick> /wycisz <nick> na (?) min
8. Dlaczego ciebie mam wybrać
na to stanowisko : bo jestem aktywna pomocna jestem też uczciwa i zwracam uwage na flood i na spam wyzwiska
9.Coś o sobie : lubie grać bardzo w creative jestem aktywna całymi wieczorami i wgl kocham grać
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : nonpremium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : tak jako budowniczy
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nigdy nie miałam okazji bo nikt mnie nie chciał przyjąć nawet na You_dont_know_me (i tak wiem że będzie na NIE ale staram się jak mogę)