24.04.2016, 19:22 -
1.Imię: Bartek
2.Wiek: 15
3.Nick w grze: Mehuu
[b]4.Status Konta: no premium[/b]
[b]5.[b]Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: kilka miesięcy[/b][/b]
[b][b][b]6.Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: 6-7 godzin[/b][/b][/b]
[b][b][b][b]7.Posiadasz sprawny mikrofon? : Tak
[b][b][b][b]8.Posiadasz skype oraz TeamSpeak 3? : Tak[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b]9.Komendy Przydatne w roli młodszego Administratora :[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b]/jail wsadza gracza do więzienia
[/b][/b][/b][/b]
/mute wycisza gracza na zawsze
/tempmute wycisza gracza na określony czas
/tempban banuje gracza na określony czas
/ban banuje gracza na zawsze
/vanish administrator staje się niewidoczny (także nick)
/unban odbanowuje gracza
/weather zmienia pogode /set day/night zmienia na dzień lub noc
/cc czyści chat
/kick wyrzuca gracza z serwera minecraft
[b][b][b][b]10.Dlaczego akurat ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie.[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b]Wydaje mi się , że trzeba na tym serwerze minecraft człowieka , który będzie pilnował kultury i porządku dużą część dnia . Gram w minecrafta już kilka lat , i poznałem wiele sposobów na komunikację z graczami z którymi , ciężka jest komunikacja. Pełniłem kiedyś role admina , na serwerze minecraft hardcore , jestem wyrozumiały i nie denerwuje się jak ktoś nie rozumie ortografii , lubie też pisać o rzeczach abstrakcyjnych z graczami można sie wiele dowiedzieć i też nauczyć [/b][/b][/b]
[b][b][b][b]11.Dodatkowe informacje o sobie: Uwielbiam Historie i Filozofię , Jestem średniej wysokości szatynem. Moje ulubiony sport:[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b]-Koszykówka[/b][/b][/b]
[b][b][b]-Box[/b][/b][/b]
[b][b][b]-Piłka ręczna[/b][/b][/b]
[b][b][b]Mieszkam w górach , czyli w Zakopanym i Lubie Placki [/b][/b][/b]
2.Wiek: 15
3.Nick w grze: Mehuu
[b]4.Status Konta: no premium[/b]
[b]5.[b]Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: kilka miesięcy[/b][/b]
[b][b][b]6.Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: 6-7 godzin[/b][/b][/b]
[b][b][b][b]7.Posiadasz sprawny mikrofon? : Tak
[b][b][b][b]8.Posiadasz skype oraz TeamSpeak 3? : Tak[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b]9.Komendy Przydatne w roli młodszego Administratora :[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b][b]/jail wsadza gracza do więzienia
[/b][/b][/b][/b]
/mute wycisza gracza na zawsze
/tempmute wycisza gracza na określony czas
/tempban banuje gracza na określony czas
/ban banuje gracza na zawsze
/vanish administrator staje się niewidoczny (także nick)
/unban odbanowuje gracza
/weather zmienia pogode /set day/night zmienia na dzień lub noc
/cc czyści chat
/kick wyrzuca gracza z serwera minecraft
[b][b][b][b]10.Dlaczego akurat ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie.[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b]Wydaje mi się , że trzeba na tym serwerze minecraft człowieka , który będzie pilnował kultury i porządku dużą część dnia . Gram w minecrafta już kilka lat , i poznałem wiele sposobów na komunikację z graczami z którymi , ciężka jest komunikacja. Pełniłem kiedyś role admina , na serwerze minecraft hardcore , jestem wyrozumiały i nie denerwuje się jak ktoś nie rozumie ortografii , lubie też pisać o rzeczach abstrakcyjnych z graczami można sie wiele dowiedzieć i też nauczyć [/b][/b][/b]
[b][b][b][b]11.Dodatkowe informacje o sobie: Uwielbiam Historie i Filozofię , Jestem średniej wysokości szatynem. Moje ulubiony sport:[/b][/b][/b][/b]
[b][b][b]-Koszykówka[/b][/b][/b]
[b][b][b]-Box[/b][/b][/b]
[b][b][b]-Piłka ręczna[/b][/b][/b]
[b][b][b]Mieszkam w górach , czyli w Zakopanym i Lubie Placki [/b][/b][/b]
Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.04.2016, 19:36 przez Mehuu.