26.09.2019, 15:46 -
1. Imię: Kamila
2. Wiek: 15
3. Nick w grze: Tusia__
4. Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: Wróciłam do gry jakoś od miesiąca, nie będę ukrywać że miałam dłuższą przerwę. Grałam na serwerze minecraft kilka miesięcy na innym nicku.
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: W tygodniu bez problemu mogę grać do 4-5 godzin, w weekend oczywiście dłużej. Wiem ile mniej więcej czasu spędzam na serwerach, więc jestem pewna że mogłabym tyle czasu poświęcać.
6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie?: Posiadam Facebook'a tak samo jak i Skype. TS niestety nie posiadam ale mogłabym bez problemu go zainstalować.
7. Komendy przydatne w roli ChatMod:
./c on - włączenie chatu.
./c off - wyłączenie chatu.
./cc - wyczyszcza chat.
./tempmute <nick gracza> <czas> [powód] - wycisza gracza na określony czas.
./warn <nick gracza> [powód] - daje ostrzeżenie graczowi.
./kick <nick gracza> [powód] - wyrzuca gracza z serwera minecraft.
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Jestem spokojną, miłą, pomocną i kulturalną dziewczyną. Lubię pomagać graczom, i nigdy graczowi tej pomocy nie odmawiam. Dosyć szybko nawiązuję kontakt z graczami, dość trudno jest mnie naprawdę wyprowadzić z równowagi, lub naprawdę mocno zdenerować. Wszelkie konflikty zawsze staram się wyjaśniać, dlatego staram się wysłuchiwać dwóch stron i po prostu jakkolwiek to wyjaśnić. Wolę uniknąć niepotrzebnych konfliktów i wyjaśniać zaistniałą sytuację.
9. Coś o sobie: Nazywam się Kamila, niedawno skończyłam 15 lat. Aktualnie chodzę do 1 klasy liceum. Jestem z województwa łódzkiego, interesuję się rysowaniem, oraz bardzo uwielbiam czytać książki, głównie jakieś kryminały. Uwielbiam zwierzęta, kiedyś jeździłam konno, niestety zrezygnowałam. Od niedawna zaczęłam chodzić na boks, i jak na razie uważam że to jest coś dla mnie. Bardzo lubię sport, m.in. uwielbiam siatkówkę. Kiedyś uznałam że spróbuję swoich sił w tańcu, a więc pierw chodziłam na taniec towarzyski, a później na nowoczesny. Niestety nie wyszło, uznałam że taniec nie jest dla mnie stworzony. Wybrałam sport, oraz boks i jak na ten moment nie zamierzam z tego rezygnować, w końcu znalazłam coś dla siebie. W wolnej chwili lubię też obejrzeć jakiś film, głównie wybieram horrory, lub kryminały, lub po prostu spędzić czas ze znajomymi.
10. Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ?: Tak, pewnie.
11. Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)?: Posiadam niestety NONPREMIUM.
12. Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): Niestety jeszcze nie miałam okazji.
13. Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy?: Niestety nie byłam, ale uznałam że zaryzykuję