21.09.2019, 23:27 -
1. Imię: Kamila
2. Wiek: 15
3. Nick w grze: Tusia__
4. Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: Na serwerze minecraft grałam dość długi czas, na innym nicku. niestety wracam po dość długiej przerwie.
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : W weekend bez problemu mogę poświęcać nawet do 7 godzin, w tygodniu od 3 do 5, jestem świadoma tego ile mogłabym poświęcić czasu na grę, wiem ile mniej więcej spędzam czasu grając.
I6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Posiadam Facebook'a, oraz Skype'a, Niestety TS'a nie posiadam, ale bez problemu mogę pobrać. Mam również Discorda.
7. Komendy przydatne w roli Chatmod : /kick <nick gracza> [powód] - wyrzuca gracza z serwera minecraft.
/warn <nick gracza> [powód] - Daje ostrzeżenie graczowi. /cc - Czyści chat. /c on - Włączenie czatu. /c off - Wyłączanie czatu.
/tempmute <nick gracza> <czas> [powód] - Wyciszenie gracza na określony czas.
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Jestem miłą oraz pomocną osobą. Unikam niepotrzebnych konfliktów, staram się wyjaśnić na spokojnie zaistniałą sytuację, zawsze wysłucham kogoś, kto potrzebuję pomocy i gracz na pewno u mnie ją znajdzie. Myślę że nadawałabym się na ChatModa, jestem opanowaną i spokojną dziewczyną, więc dość trudno jest mnie wyprowadzić z równowagi, lub naprawdę mocno zdenerwować.
9. Coś o sobie : A więc, mam na imię Kamila, jestem z województwa łódzkiego, w tym roku zaczęłam chodzić do pierwszej klasy liceum. Chodzę na boks, oraz ogółem bardzo się tym interesuję. Lubię również w wolnej chwili poczytać książkę, głównie jakiś kryminał.
10. Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak, mam.
11. Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Nonpremium.
12. Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Nie, nie miałam.
13. Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nigdy nie miałam okazji, ale stwierdziłam że mogę spróbować.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.09.2019, 13:07 przez Tusia__.