10.06.2019, 11:01 -
1. Julia.
2. 15 lat
3. annak
4.Ogólnie rzecz biorąc, na serwerze minecraft Lecraft gram około 3 lata.
5.Od 3-5h, w weekendy od 6-7h.
6.Posiadam Facebook.
7. /cc - wyczyszcza chat
/c on - włącza chat
/c off - wyłącza chat
/mute - wycisza gracza
/tempmute - wycisza gracza na określony czas
/ban - premamętnie banuje gracza
/warn - ostrzega gracza
/kick - wyrzuca gracza
8. Ogólnie rzecz biorąc, to naprawdę, jeżeli są lepsi niż ja, nie obrażę się, jeżeli mnie nie wybierzecie. Zawsze marzyłam o byciu w administracji na jakimś serwerze minecraft. Teraz nadarzyła mi się taka okazja. Naprawdę, jeżeli bym się dostała, z całego serca bym się cieszyła oraz robiła wszystko co w mojej mocy, żeby było na gildiach lepiej.
9.Witam. Nazywam się Julia. Mam 15 lat, i uwielbiam grać na serwerze minecraft lecraft. Jest on moim ulubionym serwerem w minecraft. Lubię też spędzać wolny czas na pomaganiu zwierzętom w schronisku. Ogólnie, uwielbiam wszystkie zwierzęta.
10.Niestety nie.
11.Mam minecraft premium oraz nonpremium.
12.Niestety nie.
13.Niestety nie, ponownie.
2. 15 lat
3. annak
4.Ogólnie rzecz biorąc, na serwerze minecraft Lecraft gram około 3 lata.
5.Od 3-5h, w weekendy od 6-7h.
6.Posiadam Facebook.
7. /cc - wyczyszcza chat
/c on - włącza chat
/c off - wyłącza chat
/mute - wycisza gracza
/tempmute - wycisza gracza na określony czas
/ban - premamętnie banuje gracza
/warn - ostrzega gracza
/kick - wyrzuca gracza
8. Ogólnie rzecz biorąc, to naprawdę, jeżeli są lepsi niż ja, nie obrażę się, jeżeli mnie nie wybierzecie. Zawsze marzyłam o byciu w administracji na jakimś serwerze minecraft. Teraz nadarzyła mi się taka okazja. Naprawdę, jeżeli bym się dostała, z całego serca bym się cieszyła oraz robiła wszystko co w mojej mocy, żeby było na gildiach lepiej.
9.Witam. Nazywam się Julia. Mam 15 lat, i uwielbiam grać na serwerze minecraft lecraft. Jest on moim ulubionym serwerem w minecraft. Lubię też spędzać wolny czas na pomaganiu zwierzętom w schronisku. Ogólnie, uwielbiam wszystkie zwierzęta.
10.Niestety nie.
11.Mam minecraft premium oraz nonpremium.
12.Niestety nie.
13.Niestety nie, ponownie.