21.04.2019, 19:31 -
Imię: Franek
Nick W Grze: hamiltoneku
Czas od kiedy grasz na LeCraftcie: 3 lata
Czas dzienny który możesz poświęcić na serwerze minecraft: W święta od 3h do ok. 8 h, w dni robocze 1h, w weekendy od 2h do 7h
Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?: Fb, Ts3
Komendy przydatne w roli Chat Moda:
- /tempmute <nick> <powód> <czas>
- /kick <nick> <powód>
- /c on
-/c off
-/cc
Dlaczego ciebie mamy wybrać na stanowisko Chat moda: Polubiłem survivala, więc napisałem podanie. Jest tu miła administracja jak i atmoswera. Lepiej się tu gra niż na innych trybach.
Coś o sobie: No więc mam na imię Franek mieszkam w Małopolsce w Alwerni a dokładnie w Okleśnej (taka wieś w tym Mieście). Moim hobby jest jazda na rowerze a dokładnie
"stuntowanie". Oraz gra siatkówkę. Jak zobaczyliście mam 14 lat. Wręcz kocham grać na tym serwerze minecraft i chociaż miałem przerwę to nie opuściłem go.
Czy masz sprawny mikrofon (TAK/NIE).: Tak
Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM/NONPREMIUM).: NonPremium
Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft (NIE PODAWAJ IP): Niestety NIE
Czy byłeś już w administracji LECRAFT? jak tak jaki tryb, ile razy?: Tak, na Creative 1 raz
(Mam nadzieje <3)
Nick W Grze: hamiltoneku
Czas od kiedy grasz na LeCraftcie: 3 lata
Czas dzienny który możesz poświęcić na serwerze minecraft: W święta od 3h do ok. 8 h, w dni robocze 1h, w weekendy od 2h do 7h
Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?: Fb, Ts3
Komendy przydatne w roli Chat Moda:
- /tempmute <nick> <powód> <czas>
- /kick <nick> <powód>
- /c on
-/c off
-/cc
Dlaczego ciebie mamy wybrać na stanowisko Chat moda: Polubiłem survivala, więc napisałem podanie. Jest tu miła administracja jak i atmoswera. Lepiej się tu gra niż na innych trybach.
Coś o sobie: No więc mam na imię Franek mieszkam w Małopolsce w Alwerni a dokładnie w Okleśnej (taka wieś w tym Mieście). Moim hobby jest jazda na rowerze a dokładnie
"stuntowanie". Oraz gra siatkówkę. Jak zobaczyliście mam 14 lat. Wręcz kocham grać na tym serwerze minecraft i chociaż miałem przerwę to nie opuściłem go.
Czy masz sprawny mikrofon (TAK/NIE).: Tak
Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM/NONPREMIUM).: NonPremium
Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft (NIE PODAWAJ IP): Niestety NIE
Czy byłeś już w administracji LECRAFT? jak tak jaki tryb, ile razy?: Tak, na Creative 1 raz
(Mam nadzieje <3)
Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.04.2019, 20:30 przez hamiltonekuuu.
Co tam? Gówno