29.03.2019, 19:15 -
1.Imię :
Sebastian
2.Wiek :
18
3.Nick w grze :
Darkus_PL
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft :
Około 3 miesiące. Zacząłem grać prawdopodobnie w styczniu.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :
Kilka godzin. Często jestem aktywny, ponieważ po powrocie do domu lubię grać w Minecrafta.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :
Posiadam Facebook'a i TeamSpeak'a.
7.Komendy przydatne w roli ChatMod :
/kick ( wyrzucenie gracza z serwera minecraft),
/tempmute (tymczasowe uciszenie gracza),
/chat clear (czyszczenie czatu tekstowego),
/chat on /chat off ( włączenie-wyłączenie czatu tekstowego).
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :
Dość często grając na serwerze minecraft byłem świadkiem sytuacji, gdy ktoś potrzebował pomocy, lecz w tym czasie nie było nikogo z administracji. Często jako gracz odpowiadam innym na pytania i udzielam wskazówek odnośnie gry na serwerze minecraft. Jako ChatMod mógłbym być bardziej pomocny, gdyż dostęp do komend umożliwiłby mi kontrolę nad czatem i możliwość interwencji w razie reklamowania innych serwerów minecraft lub używania mowy nienawiści. Uważam, że mógłbym opanować zamęt panujący na czacie tekstowym.
9.Coś o sobie :
Uczę się w 3 klasie technikum na profilu Technik Informatyk po szkole często siadam przed komputerem by grać i rozmawiać ze znajomymi. Jestem otwarty na nowe znajomości i umiem się zachować . Z innych zainteresowań lubię też jazdę na rowerze oraz spacery.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :
TAK
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :
PREMIUM
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :
Jeszcze nie miałem takiej możliwości
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?
Nie byłem
Sebastian
2.Wiek :
18
3.Nick w grze :
Darkus_PL
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft :
Około 3 miesiące. Zacząłem grać prawdopodobnie w styczniu.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :
Kilka godzin. Często jestem aktywny, ponieważ po powrocie do domu lubię grać w Minecrafta.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :
Posiadam Facebook'a i TeamSpeak'a.
7.Komendy przydatne w roli ChatMod :
/kick ( wyrzucenie gracza z serwera minecraft),
/tempmute (tymczasowe uciszenie gracza),
/chat clear (czyszczenie czatu tekstowego),
/chat on /chat off ( włączenie-wyłączenie czatu tekstowego).
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :
Dość często grając na serwerze minecraft byłem świadkiem sytuacji, gdy ktoś potrzebował pomocy, lecz w tym czasie nie było nikogo z administracji. Często jako gracz odpowiadam innym na pytania i udzielam wskazówek odnośnie gry na serwerze minecraft. Jako ChatMod mógłbym być bardziej pomocny, gdyż dostęp do komend umożliwiłby mi kontrolę nad czatem i możliwość interwencji w razie reklamowania innych serwerów minecraft lub używania mowy nienawiści. Uważam, że mógłbym opanować zamęt panujący na czacie tekstowym.
9.Coś o sobie :
Uczę się w 3 klasie technikum na profilu Technik Informatyk po szkole często siadam przed komputerem by grać i rozmawiać ze znajomymi. Jestem otwarty na nowe znajomości i umiem się zachować . Z innych zainteresowań lubię też jazdę na rowerze oraz spacery.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :
TAK
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :
PREMIUM
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :
Jeszcze nie miałem takiej możliwości
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?
Nie byłem