17.03.2019, 20:54 -
1.Imię :Jakub
2.Wiek :14
3.Nick w grze :bigKuba
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft :5msc(kiedys grałem na innym nicku)
5.Serwer oraz numer działki z budowlą :-61;-76 creative
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :Nie mam skype
7.Komendy przydatne w roli budowniczego :[b]PRZEMIESZCZANIE SIĘ
[/b]
//unstuck - przenosi Cię na górę, w pierwsze wolne miejsce (np. jak jesteś w ścianie).
//ascend - przenosi cię 1 poziom w górę.
//descend - przenosi cię 1 poziom w dół.
//thru - przenosi cię przez ścianę, na którą patrzysz.
//j - przenosi cię tam, gdzie patrzysz.
//ceil - przenosi Cię pod sufit, stawia blok szkła pod tobą.
//up <ilość> - przenosi cię o daną liczbę kratek w górę, stawiając pod tobą szkło.
ZAZNACZANIE
//wand - daje nam magiczną różdżkę (drewnianą siekierkę).
//ToggleEditWand - włącza, bądź wyłącza działanie różdżki.
[b]//sel <tryb> - zmienia tryb zaznaczania.//sell - czyści zaznaczenie.
[/b]
//pos1 - zaznacza 1 punkt zaznaczenia w miejscu gdzie stoisz.
//pos2 - ustawia 2 punkt (bądź każdy kolejny) zaznaczenia w miejscu gdzie stoisz.
//hpos1 - ustawia 1 punkt zaznaczenia w miejscu na które patrzysz.
//hpos2 - ustawia 2 punkt (bądź każdy kolejny) zaznaczenia w miejscu na które patrzysz.
//chunk - zaznacza chunk na którym się znajdujemy.
//shift <ilość> [kierunek] - przesuwa zaznaczenie o daną ilość kratek w kierunku w który jesteś zwrócony (wybranym kierunku).
//expand <ilość> [kierunek] - powiększa zaznaczenie o daną ilość kratek w kierunku w który jesteś zwrócony (wybranym kierunku).
//expand <ilość> <ilość w drugą stronę> [kierunek] - powiększa zaznaczenie w dwie strony (np. góra i dół) w wybranym kierunku.
//expand vert - powiększa zaznaczenie maksymalnie w pionie (od 1 do 255 kratki).
//contract <ilość> [kierunek] - zmniejsza zaznaczenie o daną ilość kratek w kierunku w który jesteś zwrócony (wybranym kierunku).
//contract <ilość> <ilość w drugą stronę> [kierunek] - zmniejsza zaznaczenie w dwie strony (np. góra i dół) w wybranym kierunku.
//outset <ilość> - powiększa zaznaczenie o daną ilość kratek w każdą stronę.
//inset <ilość> - zmniejsza zaznaczenie o daną ilość kratek w każdą stronę.
//size - wyświetla rozmiar zaznaczenia, liczbę z ilu bloków się składa.
//count <blok> - wyświetla ile danych bloków jest w zaznaczeniu.
//distr - wyświetla listę z jakich bloków się składa zaznaczenie oraz w jakich ilościach.
//limit <limit> - zmienia limit edycji bloków (jeśli damy -1 mamy nieskończony limit bloków)
HISTORIA
//undo [ilość] - cofa ostatnią czynność.
//redo [ilość] - ponawia ostatnie cofnięcie.
/clearhistory - czyści historię.
SCHOWEK
//copy - kopiuje zaznaczenie.
//cut - wycina zaznaczenie oraz kopiuje do schowka.
//rotate <ilość stopni> - obraca zaznaczenie ze schowka.
//flip [kierunek] - obraca zaznaczenie (odbicie lustrzane) w danym kierunku.
[b]//paste [-s] [-a] - wkleja to co mamy w schowku (względem nas w tym samym miejscu).
[/b]8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :Witam umiem ładnie budować buduje z wyobrazni.Jestem ogarnięty,Kocham budować.Najlepiej sami to zobaczcie.
9.Coś o sobie :Jestem kuba,gram w piłke pochodze z zamoscia.Lubie grać w gry na kompie najbardziej w minecraft.Pochodze z rodziny polsko-ukrainskiej.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :TAK (ale na ts słychać mnie jak 3 latak)
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :non
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :byłem (raz budowniczym)
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?
nie byłem niestety
2.Wiek :14
3.Nick w grze :bigKuba
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft :5msc(kiedys grałem na innym nicku)
5.Serwer oraz numer działki z budowlą :-61;-76 creative
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? :Nie mam skype
7.Komendy przydatne w roli budowniczego :[b]PRZEMIESZCZANIE SIĘ
[/b]
//unstuck - przenosi Cię na górę, w pierwsze wolne miejsce (np. jak jesteś w ścianie).
//ascend - przenosi cię 1 poziom w górę.
//descend - przenosi cię 1 poziom w dół.
//thru - przenosi cię przez ścianę, na którą patrzysz.
//j - przenosi cię tam, gdzie patrzysz.
//ceil - przenosi Cię pod sufit, stawia blok szkła pod tobą.
//up <ilość> - przenosi cię o daną liczbę kratek w górę, stawiając pod tobą szkło.
ZAZNACZANIE
//wand - daje nam magiczną różdżkę (drewnianą siekierkę).
//ToggleEditWand - włącza, bądź wyłącza działanie różdżki.
[b]//sel <tryb> - zmienia tryb zaznaczania.//sell - czyści zaznaczenie.
[/b]
//pos1 - zaznacza 1 punkt zaznaczenia w miejscu gdzie stoisz.
//pos2 - ustawia 2 punkt (bądź każdy kolejny) zaznaczenia w miejscu gdzie stoisz.
//hpos1 - ustawia 1 punkt zaznaczenia w miejscu na które patrzysz.
//hpos2 - ustawia 2 punkt (bądź każdy kolejny) zaznaczenia w miejscu na które patrzysz.
//chunk - zaznacza chunk na którym się znajdujemy.
//shift <ilość> [kierunek] - przesuwa zaznaczenie o daną ilość kratek w kierunku w który jesteś zwrócony (wybranym kierunku).
//expand <ilość> [kierunek] - powiększa zaznaczenie o daną ilość kratek w kierunku w który jesteś zwrócony (wybranym kierunku).
//expand <ilość> <ilość w drugą stronę> [kierunek] - powiększa zaznaczenie w dwie strony (np. góra i dół) w wybranym kierunku.
//expand vert - powiększa zaznaczenie maksymalnie w pionie (od 1 do 255 kratki).
//contract <ilość> [kierunek] - zmniejsza zaznaczenie o daną ilość kratek w kierunku w który jesteś zwrócony (wybranym kierunku).
//contract <ilość> <ilość w drugą stronę> [kierunek] - zmniejsza zaznaczenie w dwie strony (np. góra i dół) w wybranym kierunku.
//outset <ilość> - powiększa zaznaczenie o daną ilość kratek w każdą stronę.
//inset <ilość> - zmniejsza zaznaczenie o daną ilość kratek w każdą stronę.
//size - wyświetla rozmiar zaznaczenia, liczbę z ilu bloków się składa.
//count <blok> - wyświetla ile danych bloków jest w zaznaczeniu.
//distr - wyświetla listę z jakich bloków się składa zaznaczenie oraz w jakich ilościach.
//limit <limit> - zmienia limit edycji bloków (jeśli damy -1 mamy nieskończony limit bloków)
HISTORIA
//undo [ilość] - cofa ostatnią czynność.
//redo [ilość] - ponawia ostatnie cofnięcie.
/clearhistory - czyści historię.
SCHOWEK
//copy - kopiuje zaznaczenie.
//cut - wycina zaznaczenie oraz kopiuje do schowka.
//rotate <ilość stopni> - obraca zaznaczenie ze schowka.
//flip [kierunek] - obraca zaznaczenie (odbicie lustrzane) w danym kierunku.
[b]//paste [-s] [-a] - wkleja to co mamy w schowku (względem nas w tym samym miejscu).
[/b]8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :Witam umiem ładnie budować buduje z wyobrazni.Jestem ogarnięty,Kocham budować.Najlepiej sami to zobaczcie.
9.Coś o sobie :Jestem kuba,gram w piłke pochodze z zamoscia.Lubie grać w gry na kompie najbardziej w minecraft.Pochodze z rodziny polsko-ukrainskiej.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :TAK (ale na ts słychać mnie jak 3 latak)
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :non
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :byłem (raz budowniczym)
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?
nie byłem niestety