04.03.2019, 16:15 -
1.Imię : Wojtek
2.Wiek : 15
3.Nick w grze : Priciuu // dawniej BadGamerPL
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : Nie chcę skłamać, ale no dobre 3,5 roku, lecz ostatnio mialem długą przerwe bo mój brat... ehh zalal mi 3 razy laptopa, i dlatego że kupiłem sobie premke.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : Pn-Czw od 30m do 3 godzin a od piątku do niedzieli od 1h do 5h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Wszystkie ^^
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/chat off - Wyłącza chat
/chat on - Włącza chat
/cc - Czyści chat
/tempmute <nick> <czas> <powod> - wycisza gracza na dany czas
/kick <nick> - Wyrzuca gracza z serwera minecraft
/tp <nick> - Teleportuje nas do danego gracza
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :
-Teraz już będe bardzo aktywny
-Udzielam bardzo dużo pomocy ogólnie wszystkim
-Jestem miły
-Nie mam do nikogo problemów xD
-Nie jestem już agresywny (Kiedyś byłem)
-Bardzo lubie innych graczy :*
9.Coś o sobie :Mam na imię Wojtek. Mam 15 lat i interesuje się elektroniką, oraz sportem. W szkole uczę się bardzo dobrze. Mam kota o imieniu Łatka i niedawno psa który mi uciekł . Bardzo lubie wszelkie serwery creative oraz tak zwane "MegaDrop". Jestem ogólnie miły dla każdego i w sumie to jestem taki troche nieśmiały.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :Oczywiście, że tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Premka
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Tak i to wiele razy
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Byłem 2 razy na creative
2.Wiek : 15
3.Nick w grze : Priciuu // dawniej BadGamerPL
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : Nie chcę skłamać, ale no dobre 3,5 roku, lecz ostatnio mialem długą przerwe bo mój brat... ehh zalal mi 3 razy laptopa, i dlatego że kupiłem sobie premke.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : Pn-Czw od 30m do 3 godzin a od piątku do niedzieli od 1h do 5h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Wszystkie ^^
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/chat off - Wyłącza chat
/chat on - Włącza chat
/cc - Czyści chat
/tempmute <nick> <czas> <powod> - wycisza gracza na dany czas
/kick <nick> - Wyrzuca gracza z serwera minecraft
/tp <nick> - Teleportuje nas do danego gracza
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko :
-Teraz już będe bardzo aktywny
-Udzielam bardzo dużo pomocy ogólnie wszystkim
-Jestem miły
-Nie mam do nikogo problemów xD
-Nie jestem już agresywny (Kiedyś byłem)
-Bardzo lubie innych graczy :*
9.Coś o sobie :Mam na imię Wojtek. Mam 15 lat i interesuje się elektroniką, oraz sportem. W szkole uczę się bardzo dobrze. Mam kota o imieniu Łatka i niedawno psa który mi uciekł . Bardzo lubie wszelkie serwery creative oraz tak zwane "MegaDrop". Jestem ogólnie miły dla każdego i w sumie to jestem taki troche nieśmiały.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? :Oczywiście, że tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Premka
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Tak i to wiele razy
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Byłem 2 razy na creative