27.02.2019, 19:40 -
[b][b][b]1.Imię : Kuba
2.Wiek : 14 lat
3.Nick w grze : Bob
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : od 2 lat
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : tydzień=2-4 weekend=3-6
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Nie mam tylko TS (ale mogę załozyć)
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :/tempmute - wycisza gracza[/b][/b][/b]
/c off - wyłacza chat
/c on - włacza chat
/cc - czysci chat
[b][b][b]/ac - chat administracji
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Jestem ogarnięty ,lubię pomagać innym.Znam się na tym.
9.Coś o sobie :Mam na imię Kuba.Mieszkam w Zamościu.Mam zółwia franka i miałem chomika ale umarł .Mówią na mnie chomik to od nazwiska(Chomiak).Nick Bob wziął się od tego ze moją ulubioną bajką była Bob Budowniczy.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Mam
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :NONPREMIMU
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :tak byłem na innym.
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?: Niestety nie byłem[/b][/b][/b]
2.Wiek : 14 lat
3.Nick w grze : Bob
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : od 2 lat
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : tydzień=2-4 weekend=3-6
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Nie mam tylko TS (ale mogę załozyć)
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :/tempmute - wycisza gracza[/b][/b][/b]
/c off - wyłacza chat
/c on - włacza chat
/cc - czysci chat
[b][b][b]/ac - chat administracji
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Jestem ogarnięty ,lubię pomagać innym.Znam się na tym.
9.Coś o sobie :Mam na imię Kuba.Mieszkam w Zamościu.Mam zółwia franka i miałem chomika ale umarł .Mówią na mnie chomik to od nazwiska(Chomiak).Nick Bob wziął się od tego ze moją ulubioną bajką była Bob Budowniczy.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Mam
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? :NONPREMIMU
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) :tak byłem na innym.
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?: Niestety nie byłem[/b][/b][/b]