08.02.2019, 21:09 -
1. Imię ------> Igor
2. Wiek --------> Rocznikowe 15
3. Nick w grze ---------> pomelo_anderson
4. Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft ---------> Od poprzedniej edycji.
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer ----------> W zależności od ilości nauki od dwóch do siedmiu godzin.
6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie? ----------> Posiadam Facebook,Teamspeak, Skype.
7. Komendy przydatne w roli Helper ------------>
(bardzo przepraszam za [/b] jednakże nie umiem usunąć]
2. Wiek --------> Rocznikowe 15
3. Nick w grze ---------> pomelo_anderson
4. Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft ---------> Od poprzedniej edycji.
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer ----------> W zależności od ilości nauki od dwóch do siedmiu godzin.
6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie? ----------> Posiadam Facebook,Teamspeak, Skype.
7. Komendy przydatne w roli Helper ------------>
- ----------->/tempwarn nick 24h powód - ostrzega gracza
- -------------->/tempmute nick CZAS powód - mutuje gracza tymczasowo
- ------------------->/unmute nick - odcisza gracza jednostki czasu: 1s, 1m, 1h, 1d
- ------------------------>/warns nick - sprawdza aktualne ostrzeżenia gracza
- ----------------------------->/history nick - sprawdza historie banów gracza
- ----------------------------------->/kick nick powód - wyrzuca gracza z serwera minecraft
- ---------------------------------------> /tempban nick CZAS powod (czas: np. 1h) - ban tymczasowy
- ---------------------------------------------> /unban nick - odbanowuje gracza
- ------------------------------------------------>/cc global - czyści chat
- --------------------------------------------------->/s wiadomość - wysyła wiadomość na chacie administracji
- ------------------------------------------------------>/tp nick - teleportuje do gracza
- ---------------------------------------------------------->/tphere nick - teleportuje gracza do Ciebie
- 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko --------> Ponieważ jestem osobą pomocną i uważam że jestem w stanie w miarę stworzyć trochę porządku na serwerze minecraft.
- 9. Coś o sobie ------------> Mam na imię Igor mieszkam w Warszawie w wolnym czasie bawię się grafiką wektorową oraz programuje. Bardzo dużo się śmieje jestem człowiekiem wesołym lubiącym memy i spotkania w gronie znajomych. Bardzo lubię oglądać seriale i filmy a netflix jest moją miłością.
- 10. Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE)? ------------------> Tak, mam sprawny mikrofon.
- 11. Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? ----------------> Posiadam Minecraft premium.
- 12. Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) -------------> Przez moment na serwerze minecraft kolegi.
- 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy? ----------------> Niestety nigdy nie miałem okazji, a szkoda.
(bardzo przepraszam za [/b] jednakże nie umiem usunąć]
Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.02.2019, 00:29 przez pomelo_anderson.
Ten dzban pomelo