08.02.2019, 19:06 -
1.Imię : Patryk
2.Wiek : 16
3.Nick w grze : TacoMan
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : 2 lata
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 4-5 godzin w tygodniu 5-6 godzin w weekend.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Tak.
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora :
/tempmute <nick> <czas> <powód> wycisza gracza na podany czas
/kick <nick> <powod> - wycisza gracza
/cc - czyści czat
/c on - włącza czat
/c off - wyłącza czt
/warn - <nick> <powód> - ostrzega gracza. po 5 /warp banuje gracza
/afk - odchodzisz od klawatury
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Ponieważ jestem doświadczony. Napisane jest wyraźne, że jeżeli spełniam wymagania to mam pisać podanie. Piszę.Jestem aktywny na chacie i nie kłamie jak inni
9.Coś o sobie : Cześć wszystkim, mam na imię Patryk mam 16 lat, pochodzę z miejscowości Szczecin . Jestem osobą odpowiedzialną oraz prawdomówną. Interesuje mnie granie w piłkę jestem w nawet dobry lecz w przyszłości mam zamiar pracować jako informatyk lub jak mój tato być kierowcą .
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : tak oczywiście
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? nonpremium niestety
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : byłem już na 3 serwerach adminem
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? jeszcze nie ale mam nadzieje że teraz przyznam tej przyjemności
przepraszam ale troche mam kolory jak inni gracze
pozdrawiam!!!!!!
Takie info gram juz 1,6 roku na bedwars a reszta creative
moge być modem BEDWARS
wisienQa jesteś zwykły gracz !
2.Wiek : 16
3.Nick w grze : TacoMan
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : 2 lata
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 4-5 godzin w tygodniu 5-6 godzin w weekend.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Tak.
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora :
/tempmute <nick> <czas> <powód> wycisza gracza na podany czas
/kick <nick> <powod> - wycisza gracza
/cc - czyści czat
/c on - włącza czat
/c off - wyłącza czt
/warn - <nick> <powód> - ostrzega gracza. po 5 /warp banuje gracza
/afk - odchodzisz od klawatury
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Ponieważ jestem doświadczony. Napisane jest wyraźne, że jeżeli spełniam wymagania to mam pisać podanie. Piszę.Jestem aktywny na chacie i nie kłamie jak inni
9.Coś o sobie : Cześć wszystkim, mam na imię Patryk mam 16 lat, pochodzę z miejscowości Szczecin . Jestem osobą odpowiedzialną oraz prawdomówną. Interesuje mnie granie w piłkę jestem w nawet dobry lecz w przyszłości mam zamiar pracować jako informatyk lub jak mój tato być kierowcą .
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : tak oczywiście
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? nonpremium niestety
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : byłem już na 3 serwerach adminem
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? jeszcze nie ale mam nadzieje że teraz przyznam tej przyjemności
przepraszam ale troche mam kolory jak inni gracze
pozdrawiam!!!!!!
Takie info gram juz 1,6 roku na bedwars a reszta creative
moge być modem BEDWARS
wisienQa jesteś zwykły gracz !