11.04.2016, 20:41 -
imię: Piotrek
nick w grzereadLord24
czy jesteś pewny swojej kandydatury?:Tak Jestem Pewien
stan konta (premium/no-premium): No-premium
czas spędzony na naszych serwerach: Około 2 lat :*
dzienny czas jaki możesz poświęcić na naszych serwerach: od 1 do 5 godzin
czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak
czy posiadasz TeamSpeak / Skype: Posiadam Skype
komendy przydatne w roli młodszego modelatora: /głowa , /chat on /chat off , /tp , /dzień /noc /deszcz /słońce , /wyczisz czy coś w tym stylu.
Dlaczeko właśnie ciebie powinniśmy wybrać: Zamierzam opublikować wasz sarwer na youtube oraz polecać go innym.Wspierać administratorów i robić jak najmniej błędów oraz jak najlepiej się spisywać w roli modelatora.
Dodatkowe informacje o sobie: Moja pasja to youtube oraz wspieranie i pomaganie innym.Uważam że wasz serwer jest że tak powiem czadowy.Głównym powodem jaki skłonił mnie do pisania tego podania jest bardzo miła administracja.
nick w grzereadLord24
czy jesteś pewny swojej kandydatury?:Tak Jestem Pewien
stan konta (premium/no-premium): No-premium
czas spędzony na naszych serwerach: Około 2 lat :*
dzienny czas jaki możesz poświęcić na naszych serwerach: od 1 do 5 godzin
czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak
czy posiadasz TeamSpeak / Skype: Posiadam Skype
komendy przydatne w roli młodszego modelatora: /głowa , /chat on /chat off , /tp , /dzień /noc /deszcz /słońce , /wyczisz czy coś w tym stylu.
Dlaczeko właśnie ciebie powinniśmy wybrać: Zamierzam opublikować wasz sarwer na youtube oraz polecać go innym.Wspierać administratorów i robić jak najmniej błędów oraz jak najlepiej się spisywać w roli modelatora.
Dodatkowe informacje o sobie: Moja pasja to youtube oraz wspieranie i pomaganie innym.Uważam że wasz serwer jest że tak powiem czadowy.Głównym powodem jaki skłonił mnie do pisania tego podania jest bardzo miła administracja.