20.12.2018, 15:15 -
1.Imię : Michał.
2.Wiek : 13.
3.Nick w grze : Michleq.
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : Od maja 2018r.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : W dni robocze 5h+ a w weekendy 7h+.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : TS 3 FaceBook (w połowie ponieważ posiadam messenger).
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora :
KidMod
/tempmute <nick> <czas> <powód> - wycisza gracza
/tempwarn <nick> <czas> <powód> - ostrzega gracza
/kick <nick> - wyrzuca gracza z serwera minecraft
Moderator
/tempban <nick> <czas> <powód> - banuje gracza
/ban <nick> <czas> <powód> - banuje gracza pernamentnie
/mute <nick> <czas> <powód> - wycisza gracza pernamentnie
/warn <nick> <czas> <powód> - ostrzega gracza pernamentnie
Komendy chatu
/cc - wyczyszcza chat
/coff - wyłącza chat
/con - wlącza chat
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Czuję się odpowiedzialny. Mam doświadczenie. Wymierzam kary sprawiedliwie.
9.Coś o sobie : Więc nazywam się Michał. Mam 13 lat. Chodzę do ósmej klasy. Z przedmiotów szkolnych interesuje mnie matematyka. Z gier lubię Minecraft. Z dyscyplin sportowych lubię piłkę nożną. Oczywiście mam gorsze strony. Z przedmiotów szkolnych jest to przyroda. A z dyscyplin sportowych nie lubię biegu.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak średnio.
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Non-premium.
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak na dwóch serwerach. Moderator i ViceAdmin
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie. Staram się teraz pierwszy raz.
Pozdrawiam ~Michleq
2.Wiek : 13.
3.Nick w grze : Michleq.
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : Od maja 2018r.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : W dni robocze 5h+ a w weekendy 7h+.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : TS 3 FaceBook (w połowie ponieważ posiadam messenger).
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora :
KidMod
/tempmute <nick> <czas> <powód> - wycisza gracza
/tempwarn <nick> <czas> <powód> - ostrzega gracza
/kick <nick> - wyrzuca gracza z serwera minecraft
Moderator
/tempban <nick> <czas> <powód> - banuje gracza
/ban <nick> <czas> <powód> - banuje gracza pernamentnie
/mute <nick> <czas> <powód> - wycisza gracza pernamentnie
/warn <nick> <czas> <powód> - ostrzega gracza pernamentnie
Komendy chatu
/cc - wyczyszcza chat
/coff - wyłącza chat
/con - wlącza chat
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Czuję się odpowiedzialny. Mam doświadczenie. Wymierzam kary sprawiedliwie.
9.Coś o sobie : Więc nazywam się Michał. Mam 13 lat. Chodzę do ósmej klasy. Z przedmiotów szkolnych interesuje mnie matematyka. Z gier lubię Minecraft. Z dyscyplin sportowych lubię piłkę nożną. Oczywiście mam gorsze strony. Z przedmiotów szkolnych jest to przyroda. A z dyscyplin sportowych nie lubię biegu.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak średnio.
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Non-premium.
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak na dwóch serwerach. Moderator i ViceAdmin
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie. Staram się teraz pierwszy raz.
Pozdrawiam ~Michleq
Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.12.2018, 15:16 przez cisek96mc.
Pyrrr