08.11.2018, 21:59 -
1.Imię : Maciek
2.Wiek : 16 lat
3.Nick w grze : DonEscoPandobar
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: Niedawno zacząłem przygodę z waszym serwerem.
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: Niedawno zacząłem przygodę z waszym serwerem.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : jest to łącznie w tygodniu około 10 godzin. Jeżeli jest to dłuższy weekend ( święta itp. ) Jest to ponad 24 h w tygodniu.
6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?: Posiadam Facebook'a oraz Teamspeak3 ( z innych jest tez discord )
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora: Jest to według mnie /kick, /mute, /warn . Do tego można też dodać czyszczenie czatu /cc .
8. Dlaczego ciebie mamy wybrać na to stanowisko: Sądzę, ze się nadam przed doświadczenie które posiadam. Do tego potrafię rozmawiać z osobami oraz uspokajać podczas kłótni. Zawsze chętnie pomogę innym. Poznawanie nowych osób idzie mi w miarę dobrze, a znalezienie tematu na rozmowę nie jest trudne.
9. Coś o sobie : Jestem nastolatkiem który aktualnie uczy się w technikum na kierunku Technik Informatyk. Dawniej trenowałem Judo przez dobre 6 lat. Jestem osobą miłą oraz pomocną, chętnie poznaje nowe osoby i zazwyczaj jestem uśmiechnięty. W minecrafta gram około 5 lat z drobną przerwą, a co do innych gier to jest to Counter Strike czy Liga legend.
10. Czy masz sprawny mikrofon?: Tak
11.Jaki minecraft posiadasz: Nonpremium
12: Czy miałeś już możliwość bycia członkiem administracji na innym serwerze minecraft ?: Tak byłem Helperem oraz Moderatorem.
12: Czy miałeś już możliwość bycia członkiem administracji na innym serwerze minecraft ?: Tak byłem Helperem oraz Moderatorem.
13 Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft?: Nie byłem.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.11.2018, 22:33 przez DonEscoPandobar.