08.11.2018, 19:35 -
1.Imię - Filip
2.Wiek - 13 lat 8 miesięcy
3.Nick w grze - Fliper43
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft - Jeden miesiąc (W dawniejszych edycjach grałem około 5 miesięcy]
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer - W tygodniu mogę od 2 godzin do 5, natomiast w weekendy od 4 godzin do 10
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy Jakie - TeamSpeak3 , Skype i Facebook
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora
---------------------------------------------------------------------------------
-/tempban (nick) (czas) - Banuje gracza na określony czas.
-/kick (nick) (powód) - Wyrzuca gracza ze serwera minecraft.
-/tempmute (nick) (czas) - Wycisza gracza na określony czas.
-/fly - Masz możliwość latania
-/god - Jesteś nie śmiertelny
-/cc - czyści czat
-/vanish - Jesteś nie widoczny.
-/tp (nick) - Teleport do gracza bez jego zapytania.
-/tphere (nick) - Teleport gracza do siebie bez jego zapytania.
-------------------------------------------------------------------------------------
8.Dlaczego ciebie mamy wybrać na to stanowisko - dlaczego mam być na tym stanowisku Dlatego, że nie gram na serwerze minecraft
normalnego czasu jakim są 2 lub 3 godziny.Jak już mówiłem w punkcie 5 mogę grać nawet 10 godzini pilnować graczy!Zawsze na pytania od graczy różnego typu, dawał bym od siebie najlepsza pomoc.Nagrywał bym LIVE z konkursami co by się na pewno
spodobało ludziom z LeCrafta.
9.Coś o sobie - Chodzę do 7 klasy podstawowej.Interesuję się różnymi grami i programami informatycznymi.Uwielbiam grać
w piłkę nożną i koszykówkę.Mieszkam na Kujawsko-Pomorskim w Toruniu.W przyszłości chcę być informatykiem.W minecrafta
gram już około 7 lat.Pierwszy komputer dostałem jak miałem 7 lat jak zacząłem przygodę z tą rozbudowaną grą.Dodatkowo
uwielbiam robić tatuaże pisakami na rekach.
10.Czy masz sprawny mikrofon - Tak
11.Jaki minecraft posiadasz - Non Premium
12.Byłem 1 HeadAdminem , 3 Moderatorem i 1 KidModem.
13.Byłem na FreeBuild KidModeratorem
2.Wiek - 13 lat 8 miesięcy
3.Nick w grze - Fliper43
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft - Jeden miesiąc (W dawniejszych edycjach grałem około 5 miesięcy]
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer - W tygodniu mogę od 2 godzin do 5, natomiast w weekendy od 4 godzin do 10
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy Jakie - TeamSpeak3 , Skype i Facebook
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora
---------------------------------------------------------------------------------
-/tempban (nick) (czas) - Banuje gracza na określony czas.
-/kick (nick) (powód) - Wyrzuca gracza ze serwera minecraft.
-/tempmute (nick) (czas) - Wycisza gracza na określony czas.
-/fly - Masz możliwość latania
-/god - Jesteś nie śmiertelny
-/cc - czyści czat
-/vanish - Jesteś nie widoczny.
-/tp (nick) - Teleport do gracza bez jego zapytania.
-/tphere (nick) - Teleport gracza do siebie bez jego zapytania.
-------------------------------------------------------------------------------------
8.Dlaczego ciebie mamy wybrać na to stanowisko - dlaczego mam być na tym stanowisku Dlatego, że nie gram na serwerze minecraft
normalnego czasu jakim są 2 lub 3 godziny.Jak już mówiłem w punkcie 5 mogę grać nawet 10 godzini pilnować graczy!Zawsze na pytania od graczy różnego typu, dawał bym od siebie najlepsza pomoc.Nagrywał bym LIVE z konkursami co by się na pewno
spodobało ludziom z LeCrafta.
9.Coś o sobie - Chodzę do 7 klasy podstawowej.Interesuję się różnymi grami i programami informatycznymi.Uwielbiam grać
w piłkę nożną i koszykówkę.Mieszkam na Kujawsko-Pomorskim w Toruniu.W przyszłości chcę być informatykiem.W minecrafta
gram już około 7 lat.Pierwszy komputer dostałem jak miałem 7 lat jak zacząłem przygodę z tą rozbudowaną grą.Dodatkowo
uwielbiam robić tatuaże pisakami na rekach.
10.Czy masz sprawny mikrofon - Tak
11.Jaki minecraft posiadasz - Non Premium
12.Byłem 1 HeadAdminem , 3 Moderatorem i 1 KidModem.
13.Byłem na FreeBuild KidModeratorem