27.08.2018, 15:05 -
1.Imię:Arkadiusz
2.Wiek:17 lat - za 4 miesieące 18 lat :
3.Nick w grze:MrArson
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft.:3 miesiące
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer. w zależności od danej sytuacji (5-12 godz )
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?:ts3,skype,fb
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
[b]/tempmute nick czas powód - wyciszenie gracza[/b]
/kick nick powod - wyrzucenie gracza z servera
/tempban nick czas dowód - zbanowanie gracza na określony czas
/Warn nick powód - Ostrzeżenie gracza
/invsee - Otworzenie ekwipunku gracza
[b]/tp Nick - Teleportacja do Danego Gracza[/b]
[b][b]/seen - podstawowe informacje o graczu[/b][/b]
/c on,off - włączęnie i wyłączenie czatu
/cc - czyszczenie czatu
/fly - latanie
[b][b]/v - niewidzialność[/b][/b]
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:Od pewnego czasu obserwuje co się dzieje na serwerze minecraft i chciałbym wspomóc (na ile to możliwe) administracje oraz zapobiec wszelkiemu chamstwu itp. Jeśli chodzi o pomoc innym to jestem bardzo chętny . Umiem szybko nawiązywać kontakty z innymi graczami , sumienny , zawsze wykonuje swoje obowiązki jak najlepiej dam rade i na ile jestem wstanie Głównym atutem jest szybka interakcja z innymi oraz pomoc. Podsumowując jestem miły,cierpliwy,pomocny oraz sumienny jak wcześniej pisałem.
9.Coś o sobie:Mam na imię Arkadiusz znajomi mówią na mnie Kajtek (długa historia), mam prawie 18 lat . Pochodzę z Piotrowic okolice Oświęcimia/Krakowa z Województwa Małopolskiego. Interesuje się piłką nożną , nawet gram w klubie sportowym w mojej miejscowości. Moim hobby jest granie w gry oraz składanie modeli kartonowych.To chyba tyle co mógłbym o sobie powiedzieć
10.Czy masz sprawny mikrofon ?Tak mam sprawny mikrofon - Mikrofon NOVOX NC 1 Game (jeśli kogoś to interesuje)
11.Jaki minecraft posiadasz ? Premium, jak i wersje By Zyczu
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP)Oczywiście , byłem KidModem
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?Niestety nie miałem jeszcze takiej okazji
2.Wiek:17 lat - za 4 miesieące 18 lat :
3.Nick w grze:MrArson
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft.:3 miesiące
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer. w zależności od danej sytuacji (5-12 godz )
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?:ts3,skype,fb
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
[b]/tempmute nick czas powód - wyciszenie gracza[/b]
/kick nick powod - wyrzucenie gracza z servera
/tempban nick czas dowód - zbanowanie gracza na określony czas
/Warn nick powód - Ostrzeżenie gracza
/invsee - Otworzenie ekwipunku gracza
[b]/tp Nick - Teleportacja do Danego Gracza[/b]
[b][b]/seen - podstawowe informacje o graczu[/b][/b]
/c on,off - włączęnie i wyłączenie czatu
/cc - czyszczenie czatu
/fly - latanie
[b][b]/v - niewidzialność[/b][/b]
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:Od pewnego czasu obserwuje co się dzieje na serwerze minecraft i chciałbym wspomóc (na ile to możliwe) administracje oraz zapobiec wszelkiemu chamstwu itp. Jeśli chodzi o pomoc innym to jestem bardzo chętny . Umiem szybko nawiązywać kontakty z innymi graczami , sumienny , zawsze wykonuje swoje obowiązki jak najlepiej dam rade i na ile jestem wstanie Głównym atutem jest szybka interakcja z innymi oraz pomoc. Podsumowując jestem miły,cierpliwy,pomocny oraz sumienny jak wcześniej pisałem.
9.Coś o sobie:Mam na imię Arkadiusz znajomi mówią na mnie Kajtek (długa historia), mam prawie 18 lat . Pochodzę z Piotrowic okolice Oświęcimia/Krakowa z Województwa Małopolskiego. Interesuje się piłką nożną , nawet gram w klubie sportowym w mojej miejscowości. Moim hobby jest granie w gry oraz składanie modeli kartonowych.To chyba tyle co mógłbym o sobie powiedzieć
10.Czy masz sprawny mikrofon ?Tak mam sprawny mikrofon - Mikrofon NOVOX NC 1 Game (jeśli kogoś to interesuje)
11.Jaki minecraft posiadasz ? Premium, jak i wersje By Zyczu
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP)Oczywiście , byłem KidModem
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?Niestety nie miałem jeszcze takiej okazji
Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.08.2018, 15:08 przez MrArson.