05.04.2018, 18:12 -
1. Imię: Emilia
2. Wiek: 14 Lat
3. Nick w grze: Sancori
4. Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: Od zeszłego lata, (06/2017) z jedną przerwą.
5. Serwer oraz numer działki z budowlą: Creative, działki: (-61;-52) (-62:-53) (44;65)
6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie?: Skype, TS - (nie ma problemu z założeniem), Facebook - (posiadam ale rzadko korzystam)
7. Komendy przydatne w roli budowniczego (WE):
//Set ID (Stawia blok o podanym ID)
//brush sphere [ID] [1-5] (Tworzy kule o podanej wielkości I ID bloku)
//brush cylinder [ID] [1-5] (Tworzy cylinder o podanej wielkości I ID bloku)
//brush smooth (wygładza teren)
//undo (cofa ostatnie działanie WE)
//copy (kopiuje zaznaczony teren)
//wand (daje ci różdzke)
//walls (tworzy sciany)
//paste (wkleja skopiowany teren)
//sel convex (Pozwala ci miec więcej niż jedną pozycje na wandzie)
//curve [ID] [1-5] (Tworzy linię przez określone pozycje)
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Mam duże doświadczenie w budowaniu I ogólnie minecraftcie, (gram od wersji 1.7). Może nie umiem budować we wszystkich stylach ale szybko się uczę nowych rzeczy. Dobrze współpracuje z innymi I myślę pozytywnie, dogaduje się z innymi. Umiem także być cierpliwa I mam szacunek do wszystkich. Próbuje myśleć inaczej I dodawać coś od siebie, nie rezygnuje za szybko I myśle że może sie przydam.
9. Coś o sobie: Mieszkam w Irlandii, sądze, że to nie zrobi dużej różnicy I doda coś nowego. Może mój Polski nie jest najlepszy, ale umiem się dogadać. Mam doświadczenie z programami (solid works) I biorę clasy w szkole związane z architekturą. W realu jestem dość nieśmiała, ale lubie spotykać nowych ludzi. Nie boję się wyzwań, łatwo się nie podaję a z krytyki wyciągam nowe wnioski.
10. Czy masz sprawny mikrofon?: Tak.
11. Jaki Minecraft posiadasz?: Premium.
12. Czy miałeś już możliwosć być członkiem administracji, budowniczym na innym serwerze minecraft? (NIE PODAWAJ IP): Miałam kiedyś swój własny serwer, na którym testowałam różne budowle I style. Jednak był to serwer prywatny.
13. Czy byłes już w administracji, byłeś budowniczym na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak, jaki tryb? Ile razy?: Nie, nie miałam takiej okazji.
14. W jakich stylach budujesz?:
Modern/Future - Nowoczesny
Medieval - Średniowieczny
Ancient Roman Arch. - Romański
Gothic/Baroque Arch. - Gotycki/Barok
Persian Islamic Arch. - Perski/Islamski
Japanese - Japoński
Dradivan and Vesara Temple Styles - Style świątyń Dradivan I Vesara
Neolithic - Neolityczny
2. Wiek: 14 Lat
3. Nick w grze: Sancori
4. Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: Od zeszłego lata, (06/2017) z jedną przerwą.
5. Serwer oraz numer działki z budowlą: Creative, działki: (-61;-52) (-62:-53) (44;65)
6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie?: Skype, TS - (nie ma problemu z założeniem), Facebook - (posiadam ale rzadko korzystam)
7. Komendy przydatne w roli budowniczego (WE):
//Set ID (Stawia blok o podanym ID)
//brush sphere [ID] [1-5] (Tworzy kule o podanej wielkości I ID bloku)
//brush cylinder [ID] [1-5] (Tworzy cylinder o podanej wielkości I ID bloku)
//brush smooth (wygładza teren)
//undo (cofa ostatnie działanie WE)
//copy (kopiuje zaznaczony teren)
//wand (daje ci różdzke)
//walls (tworzy sciany)
//paste (wkleja skopiowany teren)
//sel convex (Pozwala ci miec więcej niż jedną pozycje na wandzie)
//curve [ID] [1-5] (Tworzy linię przez określone pozycje)
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Mam duże doświadczenie w budowaniu I ogólnie minecraftcie, (gram od wersji 1.7). Może nie umiem budować we wszystkich stylach ale szybko się uczę nowych rzeczy. Dobrze współpracuje z innymi I myślę pozytywnie, dogaduje się z innymi. Umiem także być cierpliwa I mam szacunek do wszystkich. Próbuje myśleć inaczej I dodawać coś od siebie, nie rezygnuje za szybko I myśle że może sie przydam.
9. Coś o sobie: Mieszkam w Irlandii, sądze, że to nie zrobi dużej różnicy I doda coś nowego. Może mój Polski nie jest najlepszy, ale umiem się dogadać. Mam doświadczenie z programami (solid works) I biorę clasy w szkole związane z architekturą. W realu jestem dość nieśmiała, ale lubie spotykać nowych ludzi. Nie boję się wyzwań, łatwo się nie podaję a z krytyki wyciągam nowe wnioski.
10. Czy masz sprawny mikrofon?: Tak.
11. Jaki Minecraft posiadasz?: Premium.
12. Czy miałeś już możliwosć być członkiem administracji, budowniczym na innym serwerze minecraft? (NIE PODAWAJ IP): Miałam kiedyś swój własny serwer, na którym testowałam różne budowle I style. Jednak był to serwer prywatny.
13. Czy byłes już w administracji, byłeś budowniczym na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak, jaki tryb? Ile razy?: Nie, nie miałam takiej okazji.
14. W jakich stylach budujesz?:
Modern/Future - Nowoczesny
Medieval - Średniowieczny
Ancient Roman Arch. - Romański
Gothic/Baroque Arch. - Gotycki/Barok
Persian Islamic Arch. - Perski/Islamski
Japanese - Japoński
Dradivan and Vesara Temple Styles - Style świątyń Dradivan I Vesara
Neolithic - Neolityczny
Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.04.2018, 18:18 przez Sancori.