30.03.2016, 22:12 -
1.Imię: Julita
2.Wiek: 14
3.Nick w grze: beybey
4.Na jaki serwer kandydujesz?: Na freebuild
5.Status konta: no-premium
6.Czas spędzony na naszych serwerach: około 2 lub 3 lat
7.Dzienny czas jaki możesz poświęcić na serwer: Poświęcić mogę około 6 lub 7 godzin dziennie
8.Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak posiadam sprawny mikrofon
9.Czy posiadasz TeamSpeak / Skype: Posiadam Skype
10.Komendy przydatne w roli moderatora:
- /cc - czyści czat
- /chat on - włącza czat
- /chat off -wyłącza czat
- /kick nick - wyrzuca gracza z serwera minecraft
- /vanish - daje adminowi niewidzialność
- /ban nick powód - banuje gracza
- /mute nick czas - wycisza gracza na dany czas
11.Dlaczego właśnie ciebie powinniśmy wybrać: Powinnam zostać wybrana gdyż jestem bardzo miłą osobą, lubię pomagać innym graczom i ludziom gdy mają jakiś problem. Nie lubię oszustów i cheaterów. Gram dosyć długo w minecrafta choć znam ludzi co dłużej grają niż ja. Ale mam duże doświadczenie, znam większość komend te co wypisałam nie są wszystkie Więc myślę, że pomyślicie nad moim podaniem i podejmiecie słuszną decyzję.
12.Dodatkowe informacje o sobie: Nazywam się Julita mam 14 lat, mieszkam koło Wrocławia. Interesuje się sportem muzyką i przyrodą. Moje ulubione sporty to piłka ręczna oraz piłka nożna. Często pomagam moim znajomym i rodzicom, gdy czegoś potrzebują lub nie mogą rozwiązać jakiejś sytuacji próbuje im jakoś pomóc lub doradzić.
2.Wiek: 14
3.Nick w grze: beybey
4.Na jaki serwer kandydujesz?: Na freebuild
5.Status konta: no-premium
6.Czas spędzony na naszych serwerach: około 2 lub 3 lat
7.Dzienny czas jaki możesz poświęcić na serwer: Poświęcić mogę około 6 lub 7 godzin dziennie
8.Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak posiadam sprawny mikrofon
9.Czy posiadasz TeamSpeak / Skype: Posiadam Skype
10.Komendy przydatne w roli moderatora:
- /cc - czyści czat
- /chat on - włącza czat
- /chat off -wyłącza czat
- /kick nick - wyrzuca gracza z serwera minecraft
- /vanish - daje adminowi niewidzialność
- /ban nick powód - banuje gracza
- /mute nick czas - wycisza gracza na dany czas
11.Dlaczego właśnie ciebie powinniśmy wybrać: Powinnam zostać wybrana gdyż jestem bardzo miłą osobą, lubię pomagać innym graczom i ludziom gdy mają jakiś problem. Nie lubię oszustów i cheaterów. Gram dosyć długo w minecrafta choć znam ludzi co dłużej grają niż ja. Ale mam duże doświadczenie, znam większość komend te co wypisałam nie są wszystkie Więc myślę, że pomyślicie nad moim podaniem i podejmiecie słuszną decyzję.
12.Dodatkowe informacje o sobie: Nazywam się Julita mam 14 lat, mieszkam koło Wrocławia. Interesuje się sportem muzyką i przyrodą. Moje ulubione sporty to piłka ręczna oraz piłka nożna. Często pomagam moim znajomym i rodzicom, gdy czegoś potrzebują lub nie mogą rozwiązać jakiejś sytuacji próbuje im jakoś pomóc lub doradzić.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.03.2016, 16:35 przez beybey.