02.03.2018, 23:49 -
1.Imię : Patryk
2.Wiek : 25
3.Nick w grze: dabel101
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft. : gram od niedawna na waszym serwerem ale spodobał mi się i ściągam tu kolegów by można wprowadzić fajną atmosferę na serwerze minecraft
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : jeżeli nie mam delegacji to myślę że sporo czasu jeżeli delegacja to nie będę ukrywał że go nie będzie
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : TS,FB,Skybe,discord
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
[b]/kit mod otrzymanie podst. narzędzi modowskich
[/b]
/list lista graczy
/cc czyści chat
/c on wł. chat
/c off wył. chat
/ac chat administracji
&1-9 pisanie kolorowo
/fly latanie
/vanish stawanie się niewidzialnym
/time set (night)(day) ustawia porę dnia
/kick nick wyrzuca z serwera minecraft danego gracza
/kick nick powód wyrzuca danego gracza z podaniem powodu
/tempmute nick mutuje gracza
/tempban nick banuje gracza
[b]//tphere nick teleportuje do mnie gracza[/b]
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: chciałbym się przyczynić do wspierania serwera minecraft i rozbudować go z wami poświęcić swój czas wolny dla graczy aby im pomagać. jestem doświadczonym Adminem posiadałem ponad rok na innej sieci też na skyblocku i tamta Administracja mnie chwaliła
9.Coś o sobie: Jestem typu człowieka z którym da się porozumieć i nie mam problemu pracy w grupie jak i mam dużą cierpliwość co do ludzi więc to atut trochę. Obecnie pracuję jako pracownik budowlany. Mam cudowną narzeczoną i już nie długo na świat przyjdzie synek na świat. Lubię grać w gry robię to od dzieciństwa dużo czasu spędziłem na minecraft / cs zaczynając od 1.5 kończąc na csgo ( posiadałem Global Elite) interesuję się hokejem sportem jak każdy oraz maszynami budowlanymi i wszystkim co związane z budową itp
10.Czy masz sprawny mikrofon ? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz ? Premium 1.12.2
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Junior Admin 3 miesiące i ponad rok Admin
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie miałem tej przyjemności
2.Wiek : 25
3.Nick w grze: dabel101
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft. : gram od niedawna na waszym serwerem ale spodobał mi się i ściągam tu kolegów by można wprowadzić fajną atmosferę na serwerze minecraft
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : jeżeli nie mam delegacji to myślę że sporo czasu jeżeli delegacja to nie będę ukrywał że go nie będzie
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : TS,FB,Skybe,discord
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
[b]/kit mod otrzymanie podst. narzędzi modowskich
[/b]
/list lista graczy
/cc czyści chat
/c on wł. chat
/c off wył. chat
/ac chat administracji
&1-9 pisanie kolorowo
/fly latanie
/vanish stawanie się niewidzialnym
/time set (night)(day) ustawia porę dnia
/kick nick wyrzuca z serwera minecraft danego gracza
/kick nick powód wyrzuca danego gracza z podaniem powodu
/tempmute nick mutuje gracza
/tempban nick banuje gracza
[b]//tphere nick teleportuje do mnie gracza[/b]
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: chciałbym się przyczynić do wspierania serwera minecraft i rozbudować go z wami poświęcić swój czas wolny dla graczy aby im pomagać. jestem doświadczonym Adminem posiadałem ponad rok na innej sieci też na skyblocku i tamta Administracja mnie chwaliła
9.Coś o sobie: Jestem typu człowieka z którym da się porozumieć i nie mam problemu pracy w grupie jak i mam dużą cierpliwość co do ludzi więc to atut trochę. Obecnie pracuję jako pracownik budowlany. Mam cudowną narzeczoną i już nie długo na świat przyjdzie synek na świat. Lubię grać w gry robię to od dzieciństwa dużo czasu spędziłem na minecraft / cs zaczynając od 1.5 kończąc na csgo ( posiadałem Global Elite) interesuję się hokejem sportem jak każdy oraz maszynami budowlanymi i wszystkim co związane z budową itp
10.Czy masz sprawny mikrofon ? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz ? Premium 1.12.2
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Junior Admin 3 miesiące i ponad rok Admin
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie miałem tej przyjemności
Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.03.2018, 23:50 przez dabel101.