08.01.2018, 22:14 -
1.Imię:Tobiasz
2.Wiek:15lat
3.Nick w grze:LemonHardd
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft:od 2016r.grudnia
5.Serwer oraz numer działki z budowlą:Budowle znajdą sie gdy jutro je zbuduje.Lecz troche to potrwa i napisze na podanie. :
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?:Wszystkie z wymienionych
7.Komendy przydatne w roli budowniczego(WE):
[b]//redo-ilość-ponawia cofnięte czynnośći
[/b]
//clearhistory - czyści historie
//set-postawia bloki
//wand {daje sikierke do zaznaczania}
//paste {wkleja zaznaczony teren}
//copy {kopiuje teren zaznaczony}
//walls {ściana z losowych bloków}
//smooth {usuwa góry,nierówne tereny /czysci zaznaczony teren
[b]//vanish-Jesteś niewidzialny na sesji i na liscie graczy [/b]
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:
Ponieważ budowa,to moja passsa.Codziennie cos buduje,bylem juz w administracji na serwerze minecraft Lecraft.pl wlasnie jako budowniczy,wszystkim moje budowle sie podobaly .Dlatego Chce wrocić.
9.Coś o sobie:Jestem nastoletnim chlopcem zajmującym się nauką w szkole gimnazjalnej. Moje codzienne passy,to sport i granie na gitarze.Bardzo milo lubie spedzac czas przed komputerem w grach takich jak minecraft lub skybuilding.
10.Czy masz sprawny mikrofon ?:Tak posiadam.
11.Jaki minecraft posiadasz ?:1.12.2 no premium
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji,budowniczym na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP):
Tak mialem mozliwosc.
13.Czy byłeś już w administracji, byłeś budowniczym na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?:Tak bylem w administracji, lecraft wlasnie budowniczym, 2 razy.
14.W jakich stylach budujesz: Takich jak Gotycki,Chinski,Fantastyczne np: Domy Elfów.
2.Wiek:15lat
3.Nick w grze:LemonHardd
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft:od 2016r.grudnia
5.Serwer oraz numer działki z budowlą:Budowle znajdą sie gdy jutro je zbuduje.Lecz troche to potrwa i napisze na podanie. :
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?:Wszystkie z wymienionych
7.Komendy przydatne w roli budowniczego(WE):
[b]//redo-ilość-ponawia cofnięte czynnośći
[/b]
//clearhistory - czyści historie
//set-postawia bloki
//wand {daje sikierke do zaznaczania}
//paste {wkleja zaznaczony teren}
//copy {kopiuje teren zaznaczony}
//walls {ściana z losowych bloków}
//smooth {usuwa góry,nierówne tereny /czysci zaznaczony teren
[b]//vanish-Jesteś niewidzialny na sesji i na liscie graczy [/b]
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:
Ponieważ budowa,to moja passsa.Codziennie cos buduje,bylem juz w administracji na serwerze minecraft Lecraft.pl wlasnie jako budowniczy,wszystkim moje budowle sie podobaly .Dlatego Chce wrocić.
9.Coś o sobie:Jestem nastoletnim chlopcem zajmującym się nauką w szkole gimnazjalnej. Moje codzienne passy,to sport i granie na gitarze.Bardzo milo lubie spedzac czas przed komputerem w grach takich jak minecraft lub skybuilding.
10.Czy masz sprawny mikrofon ?:Tak posiadam.
11.Jaki minecraft posiadasz ?:1.12.2 no premium
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji,budowniczym na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP):
Tak mialem mozliwosc.
13.Czy byłeś już w administracji, byłeś budowniczym na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?:Tak bylem w administracji, lecraft wlasnie budowniczym, 2 razy.
14.W jakich stylach budujesz: Takich jak Gotycki,Chinski,Fantastyczne np: Domy Elfów.
ps.Komendy skopiowane z mojego starego podania. Pozdrawiam i Dziękuje za przeczytanie.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.01.2018, 22:17 przez LemonHardd.