26.08.2017, 15:45 -
1.Imię: Igor
2.Wiek: 19
3.Nick w grze: Lerchi
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: 4 lata z przerwami
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: No tak myślę, dziennie 5-6h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?: Facebook/TS/Skype/GG
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/tempban [nick] - banuje czasowo danego gracza.
/kick [nick] - wyrzuca z serwera minecraft danego gracza.
/tp [nick] - teleportuje do danego gracza.
/tphere [nick] - Teleportuje gracza do mnie lub można też użyć komendy: /tphere [nick1] [nick2] gracza 1 teleportuje do gracza 2
/day - ustawia dzień
/night - ustawia noc
/sun - ustawia pogodę słoneczną
/mute [nick] [czas] - wycisza gracza na określony czas
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Myślę, że do roli młodszego moderatora jestem bardzo zaawansowany, dużo czasu wkładam w serwer a także forum. Staram się pomóc każdemu graczowi jeśli jest to tylko możliwe. Chciałbym pomóc w dalszym rozwoju serwera minecraft.
9.Coś o sobie: Interesuje się grafiką komputerową a także stronami WWW. W wolnym czasie spędzam czas z kolegami, mam 19 lat i pochodzę z mazur, aktualnie dorabiam sobie jako budowlaniec, więc myślę, że sprawa z składkami to nie problem.
10.Czy masz sprawny mikrofon ? Tak posiadam.
11.Jaki minecraft posiadasz ? Niestety mineracraft nopremium =/
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): Owszem miałem na wielu serwerach.
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb, ile razy?: Nie, nie miałem:/
Pozdrawiam! Myślę, że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone!
2.Wiek: 19
3.Nick w grze: Lerchi
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: 4 lata z przerwami
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: No tak myślę, dziennie 5-6h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie?: Facebook/TS/Skype/GG
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/tempban [nick] - banuje czasowo danego gracza.
/kick [nick] - wyrzuca z serwera minecraft danego gracza.
/tp [nick] - teleportuje do danego gracza.
/tphere [nick] - Teleportuje gracza do mnie lub można też użyć komendy: /tphere [nick1] [nick2] gracza 1 teleportuje do gracza 2
/day - ustawia dzień
/night - ustawia noc
/sun - ustawia pogodę słoneczną
/mute [nick] [czas] - wycisza gracza na określony czas
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Myślę, że do roli młodszego moderatora jestem bardzo zaawansowany, dużo czasu wkładam w serwer a także forum. Staram się pomóc każdemu graczowi jeśli jest to tylko możliwe. Chciałbym pomóc w dalszym rozwoju serwera minecraft.
9.Coś o sobie: Interesuje się grafiką komputerową a także stronami WWW. W wolnym czasie spędzam czas z kolegami, mam 19 lat i pochodzę z mazur, aktualnie dorabiam sobie jako budowlaniec, więc myślę, że sprawa z składkami to nie problem.
10.Czy masz sprawny mikrofon ? Tak posiadam.
11.Jaki minecraft posiadasz ? Niestety mineracraft nopremium =/
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): Owszem miałem na wielu serwerach.
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb, ile razy?: Nie, nie miałem:/
Pozdrawiam! Myślę, że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone!
Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.08.2017, 15:45 przez Lerchi.
Plis bez takiej sygnatury tu są dzieci