12.03.2016, 20:47 -
1. Imię:
Weronika
2. Wiek:
15 lat, rocznik 2001
3. Nick w grze:
DuchWeronisiaQ
4. Status konta [Premium/Non-Premium]:
non-premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft:
na serwerze minecraft Lecraft gram ponad rok.
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer:
Na serwer poświęcam codziennie minimum 5-6 godzin dziennie , aktywna również nocą
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]:
Posiadam.
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]:
Posiadam , Ts specjalnie na potrzeby serwera minecraft.
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
*/god
*/seen
*/kick
*/mute
*/chat off
*/chat on
*/cc
*/fly
*/time set
Znam więcej ale do tych ma dostęp kidmod + byłam kiedyś rekrutowana ustnie na ten serwer 2 razy.
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie:
*Jestem kreatywna, miła i lubię pomagać.
*Staram się pomagać nie posiadając rangi.
*Widzę ,że administracja ma urwanie głowy i trzeba im pomóc.
*Kiedyś miałam rangę kidmoderatora na tym serwerze minecraft ale odeszłam z prywatnych powodów. Groźby, wyzwiska 1 z graczy
*Jestem aktywna na ts i lubię zajmować się problemami graczy które nie podlegają pracy administracji typu "administracja nie odpowiada za stracone itemy"
*Znam osoby które mogłyby wypromować serwer , youtuberzy , graficy , blogerzy .
*Umiem przyznać się do błędu i oceniać sprawiedliwie.
*Przede wszystkim chciałabym pomagać i sprawiać by gra była przyjemna.
11. Dodatkowe informacje o sobie: Jestem Weronika , moja mocna strona to humanistyka . Interesuje się historią. Wolny czas spędzam biegając , jeżdżąc na rowerze, czytając książki i grając w minecraft i league of legends. Jestem zakręcona , otwarta dla ludzi lecz to nie znaczy ,że nie umiem zachować powagi. Lubię się rozpisywać. Jestem jasnowidzem i wiem kto będzie na "NIE" : JESTEM CIERPLIWA.
12. Muszę podkreślić wiele rzeczy ,czyli muszę zrobić to czego nie ma w większości podań. Chcę wypisać swoje wady , o których wyższa administracja dowiaduje się niestety po fakcie .Niestety ok 7 miesięcy temu zostałam zbanowana za reklamę ,która jak wie większość nie była mojego autorstwa.
Jakby ktoś miał mi za złe ,że miałam jaila to był on dany niesłusznie z powodu kłamstwa jednego graczy . Szybko została zdjęta nadana kara.
Weronika
2. Wiek:
15 lat, rocznik 2001
3. Nick w grze:
DuchWeronisiaQ
4. Status konta [Premium/Non-Premium]:
non-premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft:
na serwerze minecraft Lecraft gram ponad rok.
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer:
Na serwer poświęcam codziennie minimum 5-6 godzin dziennie , aktywna również nocą
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]:
Posiadam.
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]:
Posiadam , Ts specjalnie na potrzeby serwera minecraft.
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
*/god
*/seen
*/kick
*/mute
*/chat off
*/chat on
*/cc
*/fly
*/time set
Znam więcej ale do tych ma dostęp kidmod + byłam kiedyś rekrutowana ustnie na ten serwer 2 razy.
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie:
*Jestem kreatywna, miła i lubię pomagać.
*Staram się pomagać nie posiadając rangi.
*Widzę ,że administracja ma urwanie głowy i trzeba im pomóc.
*Kiedyś miałam rangę kidmoderatora na tym serwerze minecraft ale odeszłam z prywatnych powodów. Groźby, wyzwiska 1 z graczy
*Jestem aktywna na ts i lubię zajmować się problemami graczy które nie podlegają pracy administracji typu "administracja nie odpowiada za stracone itemy"
*Znam osoby które mogłyby wypromować serwer , youtuberzy , graficy , blogerzy .
*Umiem przyznać się do błędu i oceniać sprawiedliwie.
*Przede wszystkim chciałabym pomagać i sprawiać by gra była przyjemna.
11. Dodatkowe informacje o sobie: Jestem Weronika , moja mocna strona to humanistyka . Interesuje się historią. Wolny czas spędzam biegając , jeżdżąc na rowerze, czytając książki i grając w minecraft i league of legends. Jestem zakręcona , otwarta dla ludzi lecz to nie znaczy ,że nie umiem zachować powagi. Lubię się rozpisywać. Jestem jasnowidzem i wiem kto będzie na "NIE" : JESTEM CIERPLIWA.
12. Muszę podkreślić wiele rzeczy ,czyli muszę zrobić to czego nie ma w większości podań. Chcę wypisać swoje wady , o których wyższa administracja dowiaduje się niestety po fakcie .Niestety ok 7 miesięcy temu zostałam zbanowana za reklamę ,która jak wie większość nie była mojego autorstwa.
Jakby ktoś miał mi za złe ,że miałam jaila to był on dany niesłusznie z powodu kłamstwa jednego graczy . Szybko została zdjęta nadana kara.
===@@@===Liczę na szczere i miłe TAK===@@@===