11.07.2017, 21:19 -
1. Mateusz
2. 15 lat
3. Floyan
4. na serwerze minecraft Lecraft gram od początku nowej edycji.
5. Freebuild 3;7
6.Posiadam TS3 oraz Facebook'a. Jeśli będzie wielka potrzeba również zaopatrze się w Skype....
7. //wand - dostajemy magiczną siekierkę.
//set - ustawiamy blok.
//sphere - kula 0.0
//pyramid - Piramida (wypełniona)
//hpyramid - Piramida (pusta)
//cyl - cylinder, (wypełniony)
//hcyl - cylinder (pusty)
//undo - cofniecie
//redo - powrót
//cut - wytnij 0,0
//copy - kopia
//paste - wklej
//floodfill - aka pędzel.
//fill - wypełnienie
//drain - usunięcie wody/lawy
//up - aka winda
//tree - drzewa 0.0
8. Uwielbiam budować oraz mam ciekawe pomysły. Chociaż czasem jestem leniwy, nie zaniedbywałbym zadań postawionych przez osoby wyższe 0.0.
9.Bardzo lubię grać w gry, mam dwa koty 0.0. nie lubię pisać podań oraz nigdy nie mam pomysłu co bym miał w mejscach tego typu napisać .
10.Mam sprawny mikrofon!
11.Posiadam premke .
12.Nigdy nie byłem członkiem administracji na tak dużych serwerach typu LeCraft. Uważam, że bycie kimś wyżej niż typowy gracz jest bardzo wymagające i potrzeba do tego odpowiedzialnej osoby. Ale tym razem uznałem, że wezme na moje plecki ten ciężar....
13.Nie byłem w administracji ani razu na serwerze minecraft Lecraft ;0.
14.Preferuje budowę w stylu medival, retro ale potrafię się dostosować do wymagań innych .
2. 15 lat
3. Floyan
4. na serwerze minecraft Lecraft gram od początku nowej edycji.
5. Freebuild 3;7
6.Posiadam TS3 oraz Facebook'a. Jeśli będzie wielka potrzeba również zaopatrze się w Skype....
7. //wand - dostajemy magiczną siekierkę.
//set - ustawiamy blok.
//sphere - kula 0.0
//pyramid - Piramida (wypełniona)
//hpyramid - Piramida (pusta)
//cyl - cylinder, (wypełniony)
//hcyl - cylinder (pusty)
//undo - cofniecie
//redo - powrót
//cut - wytnij 0,0
//copy - kopia
//paste - wklej
//floodfill - aka pędzel.
//fill - wypełnienie
//drain - usunięcie wody/lawy
//up - aka winda
//tree - drzewa 0.0
8. Uwielbiam budować oraz mam ciekawe pomysły. Chociaż czasem jestem leniwy, nie zaniedbywałbym zadań postawionych przez osoby wyższe 0.0.
9.Bardzo lubię grać w gry, mam dwa koty 0.0. nie lubię pisać podań oraz nigdy nie mam pomysłu co bym miał w mejscach tego typu napisać .
10.Mam sprawny mikrofon!
11.Posiadam premke .
12.Nigdy nie byłem członkiem administracji na tak dużych serwerach typu LeCraft. Uważam, że bycie kimś wyżej niż typowy gracz jest bardzo wymagające i potrzeba do tego odpowiedzialnej osoby. Ale tym razem uznałem, że wezme na moje plecki ten ciężar....
13.Nie byłem w administracji ani razu na serwerze minecraft Lecraft ;0.
14.Preferuje budowę w stylu medival, retro ale potrafię się dostosować do wymagań innych .
Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.07.2017, 21:41 przez Floyan.
Powód edycji: tak wyszło