24.05.2017, 19:59 -
1. Witam, mam na imię Krystian
2. Mam 16 lat
3. Nick: krystek6611
4. Gram na serwerze minecraft Lecraft od ponad 2 miesięcy
5. Na grę poświęcam codziennie około 3 godziny
6. Posiadam i używam: Skype, TS3 oraz Facebook
7.A więc komendy:
./kick nick powód - wyrzuca gracza
./tempmute nick czas powód - mutuje gracza
./tempban nick czas powód - banuje gracza czasowo
./ban nick powód - banuje gracza permanentnie
./chat cc czyści czat
./chat on/off - włącza/wyłącza czat
8. Uważam że najlepiej nadaje się na to stanowisko ponieważ spędzam dużo czasu na serwerze minecraft, potrafię dobrać odpowiednią karę za dane przewinienie na chacie. Jestem otwartą i pomocną osobą, która potrafi rozwiązać każdy problem.
9. Na co dzień jestem aktywnym fizycznie człowiekiem, spędzam dużo czasu wśród przyjaciół, żartując i wymieniając poglądy.
Moje hobby to akwarystyka oraz jazda na motocyklu. Interesuję się również CNC, mechaniką oraz informatyką.
10. Tak, mam sprawny mikrofon. Cały czas (podczas grania w minecraft) jestem na TS3.
11. Posiadam niestety wersję Non Premium
12. Nie, nigdy nie byłem ani nie składałem podania odnośnie bycia w administracji na jakim kolwiek serwerze minecraft.
13. Jeszcze nigdy nie byłem w administracji ale mam dużą chęć
2. Mam 16 lat
3. Nick: krystek6611
4. Gram na serwerze minecraft Lecraft od ponad 2 miesięcy
5. Na grę poświęcam codziennie około 3 godziny
6. Posiadam i używam: Skype, TS3 oraz Facebook
7.A więc komendy:
./kick nick powód - wyrzuca gracza
./tempmute nick czas powód - mutuje gracza
./tempban nick czas powód - banuje gracza czasowo
./ban nick powód - banuje gracza permanentnie
./chat cc czyści czat
./chat on/off - włącza/wyłącza czat
8. Uważam że najlepiej nadaje się na to stanowisko ponieważ spędzam dużo czasu na serwerze minecraft, potrafię dobrać odpowiednią karę za dane przewinienie na chacie. Jestem otwartą i pomocną osobą, która potrafi rozwiązać każdy problem.
9. Na co dzień jestem aktywnym fizycznie człowiekiem, spędzam dużo czasu wśród przyjaciół, żartując i wymieniając poglądy.
Moje hobby to akwarystyka oraz jazda na motocyklu. Interesuję się również CNC, mechaniką oraz informatyką.
10. Tak, mam sprawny mikrofon. Cały czas (podczas grania w minecraft) jestem na TS3.
11. Posiadam niestety wersję Non Premium
12. Nie, nigdy nie byłem ani nie składałem podania odnośnie bycia w administracji na jakim kolwiek serwerze minecraft.
13. Jeszcze nigdy nie byłem w administracji ale mam dużą chęć