24.05.2017, 19:37 -
1.Imię Sławomir
2.Wiek 16 za miesiąc 17
3.Nick w grze: haukol
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft. chyba 3 miesiace
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer. 14 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? ts,facebook,skype
7.Komendy przydatne w roli chat moderatora:
/ban nick powód - banuje danego gracza
/mute nick powód czas - mutuje gracza na czas
/chat on - wl /chat off wyl chat /cc czysci chat
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: wątpię by ktoś spędzał tyle czasu na serwie co ja nie licząc niektórych graczy,adminów
9. Coś o sobie: jestem przyjazny wobec innych graczy choć nie powiem czasami mi nerwy puszczają mieszkam w Rudzie Śląskiej interesuje się grami, piłką nożną i zajmowaniem się zwierzętami (wężami i pająkami) choć są lepsi ode mnie w te klocki ;P
10. Czy masz sprawny mikrofon ? pewnie
11. Jaki minecraft posiadasz ? shiginima
12. Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) tak
13. Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? nie byłem ani razu
2.Wiek 16 za miesiąc 17
3.Nick w grze: haukol
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft. chyba 3 miesiace
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer. 14 godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? ts,facebook,skype
7.Komendy przydatne w roli chat moderatora:
/ban nick powód - banuje danego gracza
/mute nick powód czas - mutuje gracza na czas
/chat on - wl /chat off wyl chat /cc czysci chat
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: wątpię by ktoś spędzał tyle czasu na serwie co ja nie licząc niektórych graczy,adminów
9. Coś o sobie: jestem przyjazny wobec innych graczy choć nie powiem czasami mi nerwy puszczają mieszkam w Rudzie Śląskiej interesuje się grami, piłką nożną i zajmowaniem się zwierzętami (wężami i pająkami) choć są lepsi ode mnie w te klocki ;P
10. Czy masz sprawny mikrofon ? pewnie
11. Jaki minecraft posiadasz ? shiginima
12. Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) tak
13. Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? nie byłem ani razu