Kamzu

Napisał(a): Kamzu

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

4 posts in this topic
Kamzu
Nowy

width=

0
1 posts 1 threads Dołączył: Apr 2017
16.04.2017, 19:43 -
1.Imię Patrick 
2.Wiek 14lat
3.Nick w grze: Kamzu
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft. na serwerze minecraft Lecraft gram dosc dlugo lecz zmienialem nicki
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer. 6/8h

6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? FB TS
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora: fly god feed ban tempban tp tphere 
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Podoba mi się twój serwer poszukuje właśnie takiego serwera minecraft
9.Coś o sobie: Jestem miłą i pomocną osobą to co robie staram się to robić jak najlepiej uwielbiam budować na serwerach creative
10.Czy masz sprawny mikrofon ? Tak
11.Jaki minecraft posiadasz ? Non Premium ponieważ minecraft Premium został mi skradziony 
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Tak posiadałem nawet własny serwer
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Niestety niemiałem Takiej możliwości
Ifrinishi
Czytający

width=

26
0 posts 0 threads Dołączył: Mar 2017
16.04.2017, 20:01 -
Analizując twoje podanie powiem tyle,że po pierwsze:

-Napisz od kiedy grasz na serwerze minecraft licząc poprzednie nicki.

Po drugie:
-Nie posiadasz programu Skype który jest wymagany.

Po trzecie:

-Zbyt mało komend rozpisz je bardziej i dopisz poprawne użycie np. /kick [nick] [powód].

Po czwarte:
-Rozpisz bardziej punkt 8 oraz 9. Jest to punkt aby przekonać dlaczego ciebie mają wybrać.

Jak narazie..
Neutral z przewagą na NIE
obraz
Mefusa
Niezarejestrowany

17.04.2017, 10:37 -
Mało komend, które nie są nawet wytłumaczone.
Punkty 8 i 9 są nierozpisane.
Na nie
MefistoPheles
Niezarejestrowany

20.04.2017, 12:08 -
Jestem na nie. Nie masz Skype, nie znasz komend, nie jesteś przekonywujący, nie wierze Ci z tym własnym serwerem bo każdy kto choć raz taki zrobił zna podstawowe komendy, nieczytelne podanie. Wszystkie powody które tu podałem zawierają "NIE". Spróbuj za dwa tygodnie.

Pozdrawiam ,MefistoPheles
WeronisiaQ
Niezarejestrowany

20.04.2017, 14:41 -

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości