18.03.2017, 21:42 -
1.Imię: Bartuś
2.Wiek:15
3.Nick w grzeroxmoPL
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft. 2 lata. Miałem teraz b. długą przerwę.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer.4 godziny na luzie
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? Skype, Facebook, ts3 mam
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/kick
/mute
/jail
/chat
/ban
myślę, że taka niska ranga więcej komend nie potrzebuję
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Myśle, że sprawię się w tej roli dobrze i nie zawiodę ekipy i nie będę zaniżac wysokiego poziomu administracji, byłem już kidmodem na serwerze minecraft Lecraft
9.Coś o sobie: Jestem szalonym człowiekiem, który w poważnych sytuacjach umie zachować się dorośle. Lubie spędzać czas przy komputerze. Interesuje się siatkówką i filmami z wypożyczalni xD. Gram w Minecrafta od wersji 1.2.5 (koledzy mnie namówili) i gram do dziś lecz od kwietnia 2014 roku miałem przerwe związaną z minecraftem powróciłem do tej gry w 2016 roku w październiku.
10.Czy masz sprawny mikrofon ? Pewka
11.Jaki minecraft posiadasz ? Premium, a co stać mnie
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Tak!!!!!
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Creative raz!
2.Wiek:15
3.Nick w grzeroxmoPL
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft. 2 lata. Miałem teraz b. długą przerwę.
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer.4 godziny na luzie
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? Skype, Facebook, ts3 mam
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/kick
/mute
/jail
/chat
/ban
myślę, że taka niska ranga więcej komend nie potrzebuję
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Myśle, że sprawię się w tej roli dobrze i nie zawiodę ekipy i nie będę zaniżac wysokiego poziomu administracji, byłem już kidmodem na serwerze minecraft Lecraft
9.Coś o sobie: Jestem szalonym człowiekiem, który w poważnych sytuacjach umie zachować się dorośle. Lubie spędzać czas przy komputerze. Interesuje się siatkówką i filmami z wypożyczalni xD. Gram w Minecrafta od wersji 1.2.5 (koledzy mnie namówili) i gram do dziś lecz od kwietnia 2014 roku miałem przerwe związaną z minecraftem powróciłem do tej gry w 2016 roku w październiku.
10.Czy masz sprawny mikrofon ? Pewka
11.Jaki minecraft posiadasz ? Premium, a co stać mnie
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) Tak!!!!!
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Creative raz!
Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.03.2017, 22:08 przez ProcmoYT.
Pomogłem??? Zostaw +1 Reputacji to nie boli
--------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------