30.01.2017, 17:49 -
1.Imię: Amelia
2.Wiek: 17 lat (lipiec 2000)
3.Nick w grze: liloucats
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: Z 9 miesięcy
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: Nawet po 8 godzin. A w weekendy po 10 godzin.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? Tak posiadam: Facebook'a, Skype'a i TS'a3
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora: /kit mod - otrzymujesz podstawowe narzędzia modowskie (toporek [wooden axe], nić [string], kości [bone] i kompas [compass])
//wand - przywołuje toporek do edycji terenu tzw. ,,World Edit"
/kick nick - kickuje (wyrzuca) z serwera minecraft danego gracza
/kick nick powód - wyrzuca z serwera minecraft danego gracza z podaniem powodu
/tp nick - teleportuje cię do wybranego gracza
/tphere nick - teleportuje do ciebie wybranego gracza
//expand wartość1 wartość 2 up - powiększenie zaznaczonego obszaru o wybrane wartości
/region define nazwa_cuba nick - tworzysz cuboid o wybranej nazwie dla wybranego gracza
/region setpriority nazwa_cuba wartość1 - wyznacza priorytet dla danego cuba, o tym później
/region addowner nazwa_cuba nick - przydziela do danego cuboida nowego użytkownika
/region removeowner nazwa_cuba nick - usuwa z wybranego cuba danego użytkownika
/region remove nazwa_cuba - usuwa dany cuboid
/region setowner nick - zmienia obecnego właściciela cuboida na innego
/region info nazwa_cuba - informacje na temat danego cuboida
//set >ID<
/brush sphere 0 3 - (Podałam przykład w numerkach może być także inny akurat w tym przykładzie robi się dziura)
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Ponieważ: Jestem miła, nie używam wulgaryzmów, chętnie nawiązuję znajomości, jestem przywiązana do moderowania, jestem dobra z ortografii i myślę że jestem dobra na moderatora.
9.Coś o sobie: Jestem Amelia mam 17 lat interesuję się robotami, językiem polskim, programowaniem i kocham koty (jak widać po nicku).
10.Czy masz sprawny mikrofon ? Tak, mam.
11.Jaki minecraft posiadasz ? Posiadam oryginalnego Launchera
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): Tak
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie, nie byłam.
2.Wiek: 17 lat (lipiec 2000)
3.Nick w grze: liloucats
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: Z 9 miesięcy
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: Nawet po 8 godzin. A w weekendy po 10 godzin.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? Tak posiadam: Facebook'a, Skype'a i TS'a3
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora: /kit mod - otrzymujesz podstawowe narzędzia modowskie (toporek [wooden axe], nić [string], kości [bone] i kompas [compass])
//wand - przywołuje toporek do edycji terenu tzw. ,,World Edit"
/kick nick - kickuje (wyrzuca) z serwera minecraft danego gracza
/kick nick powód - wyrzuca z serwera minecraft danego gracza z podaniem powodu
/tp nick - teleportuje cię do wybranego gracza
/tphere nick - teleportuje do ciebie wybranego gracza
//expand wartość1 wartość 2 up - powiększenie zaznaczonego obszaru o wybrane wartości
/region define nazwa_cuba nick - tworzysz cuboid o wybranej nazwie dla wybranego gracza
/region setpriority nazwa_cuba wartość1 - wyznacza priorytet dla danego cuba, o tym później
/region addowner nazwa_cuba nick - przydziela do danego cuboida nowego użytkownika
/region removeowner nazwa_cuba nick - usuwa z wybranego cuba danego użytkownika
/region remove nazwa_cuba - usuwa dany cuboid
/region setowner nick - zmienia obecnego właściciela cuboida na innego
/region info nazwa_cuba - informacje na temat danego cuboida
//set >ID<
/brush sphere 0 3 - (Podałam przykład w numerkach może być także inny akurat w tym przykładzie robi się dziura)
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: Ponieważ: Jestem miła, nie używam wulgaryzmów, chętnie nawiązuję znajomości, jestem przywiązana do moderowania, jestem dobra z ortografii i myślę że jestem dobra na moderatora.
9.Coś o sobie: Jestem Amelia mam 17 lat interesuję się robotami, językiem polskim, programowaniem i kocham koty (jak widać po nicku).
10.Czy masz sprawny mikrofon ? Tak, mam.
11.Jaki minecraft posiadasz ? Posiadam oryginalnego Launchera
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): Tak
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie, nie byłam.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.01.2017, 13:13 przez liloucats.