[PODANIE] Bineek

Napisał(a): Bineek

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

4 posts in this topic
Bineek
Niezarejestrowany

22.01.2017, 16:28 -
1.Imię- Mikołaj
2.Wiek- 24.02.2000
3.Nick w grze: Bineek
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft- Dokładnie nie pamiętam myślę, że już trzeci miesiąc leci
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer- Nie napisze, że będę dziennie spędzał po 3-5h. W pewny dzień mogę być 1h, a następny ponad 5h 
6.Facebook/Ts/Skype- Posiadam ts i skype ale używam tylko tsa gdzie można mnie spotkać prawie codziennie na serwerowym ts'ie (ts.lecraft.pl), oczywiście facebooka też posiadam
7.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/tempban (nick) (czas) (powód)- banuje gracza na określony czas
/tempmute (nick) (czas) (powód)- Blokuje możliwość pisania danemu graczu na określony czas
/kick (nick) (powód)- Wyrzuca gracza z serwera minecraft
/invsee (nick) - otwiera ekwipunek danego gracza
/jail (nick) (czas) (powód)- Wrzuca gracza do więzienia 
/cc- czyści czat 
/v- Robisz się nie widzialny w grze jak i na liście graczy, przydatne do obserwowania graczy czy przypadkiem nie cheatują
/seen (nick)- pokazuje jaki czas temu był dany gracz na serwerze minecraft i ip gracza
/sun- Ustawia słoneczną pogodę
/night- Ustawia noc
/day- Ustawia dzień
/rain- Ustawia deszczową pogodę
(W minecrafta zacząłem z powrotem grać można powiedzieć 2,5msc temu więc narazie pamiętam te komendy jeśli będą potrzebne inne to się ich nauczę)
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: W miarę często jestem na serwerze minecraft, zawyżam wymagania co do wieku, jestem pomocny, jestem tolerancyjny,
z cheaterami krótko, jestem zaznajomiony z administracją Smile
9.Coś o sobie:Mam na imię Mikołaj, mam 16 lat i jestem z okolic Bydgoszczy. Od małego interesuję się piłką nożną i moim marzeniem było zostać zawodowym  piłkarzem lecz "kontuzja" (tak to nazwę bo nie chcę mówić za dużo na ten temat bo po prostu nie lubię) mi to uniemożliwiła ale nadal jestem z nią "zżyty", lubię też rysować i od 
kilku miesięcy interesuję się terrarystykom, mam zamiar kupić wężą lub kameleona jemeńskiego. Jestem też bardzo szczery Big Grin
10.Czy masz sprawny mikrofon? Tak
11.Jaki minecraft posiadasz? Premium (Wersja 1.10)
12.Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?- Kiedyś miałem swój własny serwer, a na kilku innych byłem moderatorem (z 5lata temu) 
13.Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb, ile razy? Nigdy nie należałem do administracji lecraft'a Smile

Super ciekawostka- Mam perma na b***mc 

MEFI MI KAZAŁ <3
MefistoPheles
Niezarejestrowany

22.01.2017, 16:29 -
Jestem na TAK
MrEdinekk
Niezarejestrowany

22.01.2017, 21:30 -
Jak najbardziej na TAK
Mery009
Niezarejestrowany

23.01.2017, 11:42 -
Bineek - ja jestem oczywiście na TAK  Smile

Powodzenia, oby rekrutacja się powiodła  :cool:
WeronisiaQ
Niezarejestrowany

23.01.2017, 20:55 -
Zapraszam na ts.lecraft.pl Do nicku dopisz [Rekrutacja].

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości