09.09.2016, 16:06 -
1.Imię: Paweł
2.Wiek: 13,5 roku
3.Nick w grze: mufasa2003
4.Status konta[Premium/Non-Premium]: Non-Premium
5.Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: Gram już pół roku
6.Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: Min.3 godziny dziennie
7.Posiadasz sprawny mikrofon [Tak/Nie]: Tak
8.Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Posiadam
9.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/jail - wrzuca gracza do więzienia
/cc - czyści chat
/mute - wycisza gracza
/kick - wyrzuca gracza z serwera minecraft
/chat on - włącza chat
/chat off - wyłącza chat
10.Dlaczego akurat ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Jestem miłym i pomocnym chłopcem. Nie byłem jeszcze nigdy w administracji ale dam sobie rade. Nie lubię wdawać się w kłótnie z innymi graczami i wywyższać się. Często jestem na serwerze minecraft w godzinach od ok. 14.00-20.00 z przerwami. Opieka nad chatem sprawiła by mi dużą przyjemność. Gram w Minecrafta od 11 roku życia. :cool:
11.Dodadkowe informacje o sobie: Uczęszczam do 1 klasy gimnazjum, gram w drużynie piłkarskiej, mieszkam na pomożu dokładniej to w okolicach Bytowa. W wolnych chwilach gram na serwerze minecraft, gram z kolegami, w poniedziałki i czwartki mam treningi od 18:00, pomagam rodzicom ponieważ mieszkam na wsi. Mam nadzieje że moje podanie wam się spodoba.
Dzięnkuje!!!
2.Wiek: 13,5 roku
3.Nick w grze: mufasa2003
4.Status konta[Premium/Non-Premium]: Non-Premium
5.Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: Gram już pół roku
6.Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: Min.3 godziny dziennie
7.Posiadasz sprawny mikrofon [Tak/Nie]: Tak
8.Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Posiadam
9.Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/jail - wrzuca gracza do więzienia
/cc - czyści chat
/mute - wycisza gracza
/kick - wyrzuca gracza z serwera minecraft
/chat on - włącza chat
/chat off - wyłącza chat
10.Dlaczego akurat ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Jestem miłym i pomocnym chłopcem. Nie byłem jeszcze nigdy w administracji ale dam sobie rade. Nie lubię wdawać się w kłótnie z innymi graczami i wywyższać się. Często jestem na serwerze minecraft w godzinach od ok. 14.00-20.00 z przerwami. Opieka nad chatem sprawiła by mi dużą przyjemność. Gram w Minecrafta od 11 roku życia. :cool:
11.Dodadkowe informacje o sobie: Uczęszczam do 1 klasy gimnazjum, gram w drużynie piłkarskiej, mieszkam na pomożu dokładniej to w okolicach Bytowa. W wolnych chwilach gram na serwerze minecraft, gram z kolegami, w poniedziałki i czwartki mam treningi od 18:00, pomagam rodzicom ponieważ mieszkam na wsi. Mam nadzieje że moje podanie wam się spodoba.
Dzięnkuje!!!
Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.09.2016, 09:03 przez mufasa2003.
Czasem dobrze jest tak sobie głupio pogadać