30.08.2016, 15:26 -
Cześć !!!
Imię: Maciek.
Nick w grze: Husieg123123.
Status konta [Premium/Non-Premium]: Premium.
Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: Będzie jakoś z 1,5 Roku.
Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: We soboty do 10 godzin, piątek ok 4 godzin a od poniedziałku do czwartku po 2 godziny.
Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak posiadam sprawny mikrofon a za parę dni będę miał lepszy.
Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Posiadam obydwa programy.
Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
/cc - czyści chat,
/chat on - włącza chat,
/chat off - wyłącza chat,
/mute - wycisza gracza,
/kick - wyrzuca gracza z serwera minecraft,
/jail - wrzuca gracza do więzienia.
Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Mam na imię Maciek i mieszkam w województwie śląskim a dokładnie W Bielsku Białej. hmmm A dlaczego mielibyście mnie wybrać. A dlatego że coraz częściej się udzielam ,nie jestem złośliwy [Czasami] ,Nie denerwuję się zbyt często ale nienawidzę tego gdy jakiś gracz ciągle mi spami na msg wiem że to się zgłasza ale zawsze po chwili uspakaja się. Problem z administracją jest też taki ze bardzo rzadko przebywają na serwerze minecraft i wtedy gdy jest potrzeba wezwania admina to go nie ma.
Dodatkowe informacje o sobie:
1. Lubię grać w rożne gry lecz trzema najlepszymi są:
- Minecraft
- Block Ade
- Diep.io
2. Moim ulubionym sportem jest:
- DownHill
3.Lubię muzykę typu: dupstep techno i trochę pop
4. Moim ulubionym stylem budowania w mc jest średniowiecze
Mam nadzieję że się spodoba i że wejdę w skład Administracji serwera minecraft Lecraft. Dziękuję za uwagę .
Imię: Maciek.
Nick w grze: Husieg123123.
Status konta [Premium/Non-Premium]: Premium.
Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: Będzie jakoś z 1,5 Roku.
Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: We soboty do 10 godzin, piątek ok 4 godzin a od poniedziałku do czwartku po 2 godziny.
Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak posiadam sprawny mikrofon a za parę dni będę miał lepszy.
Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Posiadam obydwa programy.
Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
/cc - czyści chat,
/chat on - włącza chat,
/chat off - wyłącza chat,
/mute - wycisza gracza,
/kick - wyrzuca gracza z serwera minecraft,
/jail - wrzuca gracza do więzienia.
Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Mam na imię Maciek i mieszkam w województwie śląskim a dokładnie W Bielsku Białej. hmmm A dlaczego mielibyście mnie wybrać. A dlatego że coraz częściej się udzielam ,nie jestem złośliwy [Czasami] ,Nie denerwuję się zbyt często ale nienawidzę tego gdy jakiś gracz ciągle mi spami na msg wiem że to się zgłasza ale zawsze po chwili uspakaja się. Problem z administracją jest też taki ze bardzo rzadko przebywają na serwerze minecraft i wtedy gdy jest potrzeba wezwania admina to go nie ma.
Dodatkowe informacje o sobie:
1. Lubię grać w rożne gry lecz trzema najlepszymi są:
- Minecraft
- Block Ade
- Diep.io
2. Moim ulubionym sportem jest:
- DownHill
3.Lubię muzykę typu: dupstep techno i trochę pop
4. Moim ulubionym stylem budowania w mc jest średniowiecze
Mam nadzieję że się spodoba i że wejdę w skład Administracji serwera minecraft Lecraft. Dziękuję za uwagę .
Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.08.2016, 16:47 przez PanCzekoladkowy.