27.08.2016, 19:45 -
Witam, chciałbym złożyć podanie na młodszego moderatora na serwerze minecraft Lecraft.Pl ( SkyBlock)
1. Michał Wiglusz.
2. Wiek: Lat 15 08.07.2001r.
3. Nick w grze: MichcioWGL.
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: Non-Premium.
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft:~1 Rok
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer:W czasie wolnym, gdzie są np. wakacje, święta czy ferie jestem w stanie poświęcić nawet do 4-5 godzin dziennie. W czasie szkolnym mógłbym poświęcać trochę mniej czasu (1-2h), ze względu na to, że uczęszczam do szkoły Gimnazjalnej. Dziękuję za wyrozumiałość.
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak posiadam.
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]:Tak również posiadam
9. Jakie znasz komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
a) /kick <nick> <powód>: Wyrzucenie użytkownika z serwera minecraft.
b) /ban <nick> <powód>: Banuje danego użytkownika.
c) /unban <nick>: Zlikwidowanie graczowi bana
d) /mute <nick> <czas>:Użytkownik nie ma dostępu do czatu i wiadomości prywatnej
e) /tp <nick>: Teleportujemy się do podanego użytkownika
f) /tp <nick gracza> <nick nasz>: Użytkownik jest teleportowany do nas.
g) /jail <nick> <czas>: Umieszczenie użytkownika na określony okres do więzienia.
h) /unjail <nick>: Użytkownik zostaje wypuszczony z więzienia.
i) /cc: Czat zostaje wyczyszczony.
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie:Uważam, iż nadaję się na młodszego moderatora na serwerze minecraft LeCraft.PL. Jestem aktywnym graczem od 1 roku z lekką przerwą. Jestem bardzo pomocny a także potrafię pomóc w wszelkich sytuacjach, które sprawiają graczom problem. Jestem osobą z dużym dystansem do siebie.Wobec innych jestem osobą miłą z kulturalną.
11. Dodatkowe informacje o sobie: Jak już wcześniej wspomniałem jestem osobą miłą. Chodzę do szkoły gimnazjalnej. Moim hobby jest:
a) Piłka nożna
c) Piłka ręczna
d) Gry komputerowe
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Dziękuję i Pozdrawiam.
1. Michał Wiglusz.
2. Wiek: Lat 15 08.07.2001r.
3. Nick w grze: MichcioWGL.
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: Non-Premium.
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft:~1 Rok
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer:W czasie wolnym, gdzie są np. wakacje, święta czy ferie jestem w stanie poświęcić nawet do 4-5 godzin dziennie. W czasie szkolnym mógłbym poświęcać trochę mniej czasu (1-2h), ze względu na to, że uczęszczam do szkoły Gimnazjalnej. Dziękuję za wyrozumiałość.
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak posiadam.
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]:Tak również posiadam
9. Jakie znasz komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
a) /kick <nick> <powód>: Wyrzucenie użytkownika z serwera minecraft.
b) /ban <nick> <powód>: Banuje danego użytkownika.
c) /unban <nick>: Zlikwidowanie graczowi bana
d) /mute <nick> <czas>:Użytkownik nie ma dostępu do czatu i wiadomości prywatnej
e) /tp <nick>: Teleportujemy się do podanego użytkownika
f) /tp <nick gracza> <nick nasz>: Użytkownik jest teleportowany do nas.
g) /jail <nick> <czas>: Umieszczenie użytkownika na określony okres do więzienia.
h) /unjail <nick>: Użytkownik zostaje wypuszczony z więzienia.
i) /cc: Czat zostaje wyczyszczony.
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie:Uważam, iż nadaję się na młodszego moderatora na serwerze minecraft LeCraft.PL. Jestem aktywnym graczem od 1 roku z lekką przerwą. Jestem bardzo pomocny a także potrafię pomóc w wszelkich sytuacjach, które sprawiają graczom problem. Jestem osobą z dużym dystansem do siebie.Wobec innych jestem osobą miłą z kulturalną.
11. Dodatkowe informacje o sobie: Jak już wcześniej wspomniałem jestem osobą miłą. Chodzę do szkoły gimnazjalnej. Moim hobby jest:
a) Piłka nożna
c) Piłka ręczna
d) Gry komputerowe
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Dziękuję i Pozdrawiam.