20.08.2016, 20:26 -
Cześć! Witam Was wszystkich zafascynowanych (jak ja) Minecraftem. Chciałbym mój wolny czas poświęcić Wam, aby pomagać w problemach i abyście mieli jak największą frajdę z gry. Dlatego złożyłem podanie o rangę KidModa.
1. Imię: Tymek
2. Wiek: 14 lat i 2 miesiące
3. Nick w grze: Lewszczuk433
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: posiadam minecrafta premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: Na LeCrafcie gram prawie 2 lata
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: w tygodniu półtorej godziny, a w weekend od 2-6 godzin
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak, posiadam sprawny mikrofon.
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Posiadam skype (mr.chruper) a TeamSpeak’a założe.
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
./ban nick powód -ban premium
./mute nick cczas -czasowe wyciszenie na chacie dla danego gracza
./cc - czyści chat
./temban nick czas - ban trwający kilka dni-czasowy
./seen nick -masz dostęp do informacji o danym graczu
./invsee nick -możesz zobaczyć ekwipunek gracza
i inne…
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie:
Ponieważ znam się na tej funkcji i robiłbym to z pasją i zaangażowaniem. Lubię pomagać innym. Jestem kulturalny i uczciwy, mam duże zaufanie u graczy. Znam regulamin i potrafię go stosować w praktyce. Wszelkie ewentualne spory zawsze staram się rozwiązywać w przyjaznej atmosferze. Nie znam, co prawda, wszystkich komend, ale jak tylko zostanę KidModem – dokształcę się w tym temacie.
11. Dodatkowe informacje o sobie:
Jestem ponad 14-letnim nastolatkiem z Wielkopolski. Mam fajną siostrę i dużo znajomych (tak samo szalonych, jak ja :3). Chodzę do szkoły podstawowej, trenuje koszykówkę i piłkę nożną. Lubię informatykę i książki o Harry’m Potterze. Nieraz zasuwam też na Yesdziku.
1. Imię: Tymek
2. Wiek: 14 lat i 2 miesiące
3. Nick w grze: Lewszczuk433
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: posiadam minecrafta premium
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: Na LeCrafcie gram prawie 2 lata
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: w tygodniu półtorej godziny, a w weekend od 2-6 godzin
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak, posiadam sprawny mikrofon.
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Posiadam skype (mr.chruper) a TeamSpeak’a założe.
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
./ban nick powód -ban premium
./mute nick cczas -czasowe wyciszenie na chacie dla danego gracza
./cc - czyści chat
./temban nick czas - ban trwający kilka dni-czasowy
./seen nick -masz dostęp do informacji o danym graczu
./invsee nick -możesz zobaczyć ekwipunek gracza
i inne…
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie:
Ponieważ znam się na tej funkcji i robiłbym to z pasją i zaangażowaniem. Lubię pomagać innym. Jestem kulturalny i uczciwy, mam duże zaufanie u graczy. Znam regulamin i potrafię go stosować w praktyce. Wszelkie ewentualne spory zawsze staram się rozwiązywać w przyjaznej atmosferze. Nie znam, co prawda, wszystkich komend, ale jak tylko zostanę KidModem – dokształcę się w tym temacie.
11. Dodatkowe informacje o sobie:
Jestem ponad 14-letnim nastolatkiem z Wielkopolski. Mam fajną siostrę i dużo znajomych (tak samo szalonych, jak ja :3). Chodzę do szkoły podstawowej, trenuje koszykówkę i piłkę nożną. Lubię informatykę i książki o Harry’m Potterze. Nieraz zasuwam też na Yesdziku.