HyperStreamer (DePszemko)
Niezarejestrowany
10 posts
1 threads
(07.07.2016, 15:38)Nelqaa napisał(a): Nie moge juz dzis gadac ;-;
Wiedziałem...
pitereek
Niezarejestrowany
Na Nie.
Ważny powód dał Krych.
Nelqaa
Niezarejestrowany
21 posts
3 threads
Nie pisałam tego ,,aż tak długo'' tylko musiałam się wysilać żeby przypomnieć sobie kiedy zaczęłam grać i musiałam sobie przypominać komendy. No ludzie na logikę!
Kalciaaa
Niezarejestrowany
Dużo błędów, jestem na NIE.
Karpiu
Niezarejestrowany
Jeżeli ma nick Nelqa2006 to oznacza, że ma 10 lat?
Czyli nasza była moderatorka creative karolina2013 ma 3 lata, no chyba nie, nie patrzcie na nick bo jakby nawet ktoś miał nick Karpiu2015 tzn. że mam roczeq?
No właśnie nie, czekam na więcej wypowiedzi w podaniu.
Krychu z tym ile czasu gra na serwerze minecraft Lecraft pewnie zrozumiała, że chodzi ile dziennie gra czy coś tego typu ._.
Krych10
Niezarejestrowany
Karpiu, jak piszesz poddanie, lub co innego, to ważne jest, abyś czytał ze zrozumieniem. Więc to wyłącznie jej winna.
WeronisiaQ
Niezarejestrowany
HyperStreamer (DePszemko)
Niezarejestrowany
10 posts
1 threads
(07.07.2016, 19:45)Karpiu napisał(a): Jeżeli ma nick Nelqa2006 to oznacza, że ma 10 lat?
Czyli nasza była moderatorka creative karolina2013 ma 3 lata, no chyba nie, nie patrzcie na nick bo jakby nawet ktoś miał nick Karpiu2015 tzn. że mam roczeq?
Krychu z tym ile czasu gra na serwerze minecraft Lecraft pewnie zrozumiała, że chodzi ile dziennie gra czy coś tego typu ._.
Wiesz Karpiu masz rację. Może po prostu ma taki nick. Ale np. taki dexter2002 (były kidmod) naprawdę ma 14lat. No i teraz trudno wywnioskować jak brać ten nick pod uwagę. Czy ta liczba 2006 jest przypadkowa czy może to jakaś data.
molgi123
Niezarejestrowany
Nelqaa
Niezarejestrowany
21 posts
3 threads
(07.07.2016, 19:45)Karpiu napisał(a): Jeżeli ma nick Nelqa2006 to oznacza, że ma 10 lat?
Masz rację. Nie powinno sie ludzi oceniać po nicku (no chyba że mają nick z przekleństwem to tak ale zupełnie inna histroria)tylko po zachowaniu na chacie oraz fizycznym. Liczy się też TeamSpeak3 . Karpiu jest administratorem a administracja ma zawsze rację. Takie są zasady. Ja, oceniam ludzi po zachowaniach, nie po nicku. Np mój kolega ma przy nicku 2014 a jak ma to to nie znaczy że musi mieć 2 latqa. Jak mam przy nicku 2006 to od razu nie znaczy że muszę mieć 10 lat. A tak naprawdę mam 15, jak większość osób. Czy ten server ma się rozumieć po nickach, czy po zachowaniu?
PS: Karpiu chyba dał
tak