Podanie o Rangę młodszego Moderatora

Napisał(a): KinderPL

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

4 posts in this topic
KinderPL
Niezarejestrowany

width=

1 posts 1 threads Dołączył: Jul 2016
05.07.2016, 12:15 -
Witam Na wstępie chciałabym pozdrowic całą administrację!
1 Imię: Patrycja
2 Wiek: 14 Lat
3 Nick w grze: KinderPL
4 Status konta [Premium/Non-Premium]: Non-Premium
5 Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: Ogólnie gram chyba z półtora roku.
6 Czas, jaki możesz poświęcic dziennie na serwerze minecraft: Poświęcam temu serwerowi od 3-5 godzin.
7 Posiadasz sprawny mikrofon: Tak posiadam
8 Czy posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3: Oczywiście że tak
9 Komendy przydatne w roli młodszego Moderatora:   

/kick <nick> <powód>  
/fly
/tp <nick> 
/tphere <nick> 
/tp <nick kogo> <nick do kogo> 
/mute <nick> <powód> 
/tempmute <nick> 

Znam wiele innych komend ale nie będę ich wymieniac.
10 Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrac? Przekonaj nas do siebie: Chciałabym na tym serwerze minecraft dużo zmienic. Chronic ten serwer od wulgaryzmów i innych nagannych sytuacji. Kiedy widzę, jak na czacie dużo osób wyzywa innych i używa  wulgaryzmów to mi się na ten widok śmiac chce jakie dzieci grają na tym serwerze minecraft. Staram się o tą rangę, ponieważ na tym serwerze minecraft dzieją się różne rzeczy i chcę go uchronic od nich. Na tym serwerze minecraft różne osoby grają zwłaszcza dzieci niektóre z nich są grzeczne, a niektóre używają wulgaryzmów. Inni się tego uczą i później to powtarzają, więc nie łatwo zaspokoic taką sytuację i od tego jest właśnie Moderator i ja bardzo o tą rangę się staram to tyle mam nadzieję, że was do siebie przekonałam.
11. Dodatkowe informacje o siebie: Lubie grac w MineCraft zwłaszcza na serwerze minecraft LeCraft.pl. Mieszkam w Małopolsce i lubię piłkę nożną. JEstem bardzo dobym informatykiem i umiem wiele rzeczy. Lubię jeśc spagetti pizze to moje ulubione dania. To tyle mam nadzieje że podanie się spodobało. Smile
Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.07.2016, 12:43 przez KinderPL.
WerciaWercia
Niezarejestrowany

05.07.2016, 12:20 -
Skąd Ty wzięłaś te komendy? Mnóstwo niepotrzebnych, nie ma tych najważniejszych.
Jedyne, co mnie przekonuje to punkt 10, ale brak przecinków razi w oczy + "niektóre", nie "nie które".

Niestety na NIE.
Kalciaaa
Niezarejestrowany

05.07.2016, 13:14 -
- Zły tytuł
- Widać, że komendy są z internetu i jest wiele niepotrzebnych
- Słabo rozwinięty punkt 11

Jestem na NIE.
Kmil
Niezarejestrowany

05.07.2016, 13:15 -
Komendy niepotrzebne kid modowi i z internetu