Uwagi do podania:
- pkt. 4 (mogłeś podać nick na którym wcześniej grałeś bo moim zdaniem na tym koncie nie minął miesiąc)
+/- Zbyt mało czasu na serwer w czwartki, piątki i niedzielę. Podałeś ile będziesz spędzał w 1 niedzielę a 2 niedzielę nie wiadomo. Admini to nie jasnowidze
- Posiadasz tylko 1/3 programów więc na duży minus. Skype jest darmowe i łatwo też można go ściągnąć i założyć konto a na facebooku nawet jak się logujesz to pisze że jest darmowy i będzie darmowy...
+ komendy (nie ma do czego się doczepić XD)
+/- Nie było bądź nie widziałem takich sytuacji jak opisałeś w pkt. 8 ale każdy człowiek ma prawo do zdenerwowania się. Np. mój nauczyciel od Chemii jest miły a wczoraj nakrzyczał, na wyzywał i zbluzgał jednego ucznia...
*** Apropo pkt. 9, Ukraińcy się nie cieszą dobrą reputacją, ale mam nadzieję że nic na serwerze minecraft nie wywiniesz...
A więc wychodzi to 2/5... Neutral z przechyleniem na NIE
A po za tym... Podanie to nie jest Q&A gdzie widzowie zadają pytanie youtuberowi a youtuber odpowiada na filmie na dane pytanie. W podaniu patrzysz czy ktoś jest na tak, czy na nie itp. i czekasz na wypowiedź Opiekuna CV - Rexio120 lub kogoś wyższego np. HeadAdmina, Właściciela itp. A nie odpowiadasz na każdą opinię...
Po za tym na /msg dzisiaj mnie prosiłeś o ocenienie podania więc wylałem falę krytyki na twoje podanie. Gdybyś to napisał do Rexi to by ci za to od razu odrzuciła bo nie można prosić o rozpatrzenie podania.
Po za tym czytam od graczy, że złożyłeś podanie na Budowniczego? Kpiny sobie jakieś robisz? Na twoim ./p h 3 zanim mariczka zniszczyła ci działkę była budowla którą każdy gracz bez większego wysiłku mógłby zbudować a na twoim ./p h 4 szkoda gadać... Zrobiłeś jedynie spawn na tej działce warty oceny od 3/10 do 5/10 łaskawe i zrobiłeś na jednej z minidziałek ogromną budowlę która w sumie jest warta 7/10 ale po za tym... Jednak działka została zbudowana w 90-95% prze ze mnie... I wziął wzorce z mojego ./p h 5 tylko jedyna rzecz jaka się różni od mojego ./p h 5 od twojego ./p h 4 to... Zbudowany spawn i brak andezytu jako drogę między działkami...
Jeszcze raz powtórzę: NEUTRAL/NIE