Kmil
Niezarejestrowany
(29.08.2016, 16:31)WeronisiaQ napisał(a): Wstawiłam to iż on to rozsyła każdemu , "obchodził" każdą dziewczynę z freebuild a potem wysyłał all zdjęcia z internetu pociętych rąk. To nie jest normalne. + uważam iż 13 lat to za mało na używki i może po tym co zrobiłam zrozumie co robi i zmieni swoje podejście do życia ;>
Nie życze sb wstawiania zdj moich
Z lc miałem 2 dziewczyny i nie wysłyłałem jpg pociętych rąk to że na snapie czasem klikne o 1 osobe za dużo to sie zdarza
Vapuje bo lubie i nic ci do tego to do serwera minecraft nic nie ma
WeronisiaQ
Niezarejestrowany
Nie możesz z tym nic zrobić. Według prawa skoro sam je gdzieś wrzuciłeś to jest ono publiczne i jest wartością internetu.
Kmil
Niezarejestrowany
(29.08.2016, 16:31)WeronisiaQ napisał(a): Wstawiłam to iż on to rozsyła każdemu , "obchodził" każdą dziewczynę z freebuild a potem wysyłał all zdjęcia z internetu pociętych rąk. To nie jest normalne. + uważam iż 13 lat to za mało na używki i może po tym co zrobiłam zrozumie co robi i zmieni swoje podejście do życia ;>
+ NIE MOGE ZOSTAĆ ZA TO UKARANA . WEDŁUG PRAWA SKORO SAM UDOSTĘPNIŁ TO ZDJĘCIE TO JEST ONO PUBLICZNE
(29.08.2016, 16:35)WeronisiaQ napisał(a): Nie możesz z tym nic zrobić. Według prawa skoro sam je gdzieś wrzuciłeś to jest ono publiczne i jest wartością internetu.
WSTAWIŁEM JE NA SNAPA A NIA NA FORUM I NIE DAŁEM CI DO TEGO POZWOLENIA ŻEBYŚ JE UDOSTĘPNIAŁA WSZĘDZIE.
nie zamierzam dalej ciągnąć tego tematu. radze ci usunąć te zdjęcia.
WeronisiaQ
Niezarejestrowany
Skoro je wpuściłeś w internet to jest publiczne
Kmil
Niezarejestrowany
Wpuściłem tylko na snapa. mam z automatu dodawane do my story.
Zbuntowana125
Niezarejestrowany
(29.08.2016, 16:39)WeronisiaQ napisał(a): Skoro je wpuściłeś w internet to jest publiczne
Na Snapa..W tej aplikacji on sam wybiera kto to widzi.. Uważam, że nie powinnaś udostępniać tego na forum ale nic mi do tego.
WeronisiaQ
Niezarejestrowany
No właśnie . Moge z tym zdjęciem zrobić co chce i gdzie chce. Tak samo jak ty z tymi co ja ci wysyłałam :>
Kmil
Niezarejestrowany
WeronisiaQ ja sam wybieram kto ma widzieć i jeśli to widzisz to jest DLA CIEBIE a nie dla internetu...
WeronisiaQ
Niezarejestrowany
Poczytaj w internecie / kodeksie prawnym jak to działa .
Polecam
Kmil
Niezarejestrowany
Może poczytam
Ale inną drogą CO TO MA WSPÓLNEGO Z SERWEREM ?