[podanie] Sanataa

Napisał(a): sanata

Oceń wątek
  • 3 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

16 posts in this topic
pitruk
Niezarejestrowany

21.07.2016, 22:27 -
Ogólnie, to powiem jedno. Przejrzałem sobie podania i osoby, które w tym podaniu napisały "Na TAK", w podobnych pracach, a nawet lepiej napisanych umieszczały komentarze takie jak "Zbyt mało w pkt 10/11", "Na Nie" itp. Nie wiem z czym to jest związane, ale mam swoje podejrzenia. Na pewno będę chciał być podczas rekrutacji tej osoby.
Więc tutaj informacja do opiekuna: ZAWOŁAJ MNIE

Co do pracy:

Dopatrzyłem się słowa "durzo"
Poza tym: "(przepraszam za brak brak polskich znakow: jestem na angielskiej klawiaturze)" - klawiatura tutaj nie gra roli, ważne są ustawienia systemowe Wink Wystarczy dodać język "Polski" do ustawień "Region i język"
Revcio
Pingwinek ¦

width=

7
59 posts 1 threads Dołączył: Feb 2016
23.07.2016, 11:28 -
(21.07.2016, 22:27)pitruk napisał(a): Ogólnie, to powiem jedno. Przejrzałem sobie podania i osoby, które w tym podaniu napisały "Na TAK", w podobnych pracach, a nawet lepiej napisanych umieszczały komentarze takie jak "Zbyt mało w pkt 10/11", "Na Nie" itp. Nie wiem z czym to jest związane, ale mam swoje podejrzenia. 

Pitruku mój drogi. Myślę, że w tym podaniu, pomimo małej ilości informacji ludzie są na tak, ponieważ Sanatę znamy i wiemy jaka jest, a także uważamy, że nada się do roli Kidmoda, natomiast tamtych ludzi nie znamy, a mała ilość informacji nie sprzyja dobremu odebraniu podania Wink
[img=0x223]http://i.imgur.com/Lo6jkv5.png[/img]
YukiKaj
Niezarejestrowany

23.07.2016, 11:35 -
na tak
WeronisiaQ
Niezarejestrowany

24.07.2016, 14:34 -
(23.07.2016, 11:28)Revcio napisał(a):
Pitruku mój drogi. Myślę, że w tym podaniu, pomimo małej ilości informacji ludzie są na tak, ponieważ Sanatę znamy i wiemy jaka jest, a także uważamy, że nada się do roli Kidmoda, natomiast tamtych ludzi nie znamy, a mała ilość informacji nie sprzyja dobremu odebraniu podania Wink

Właśnie stwierdziłeś ,że na ocenę wpływa znajomość co nie jest fair wobec innych graczy. Smile
Zmieniam na NIE za wczorajsze wścibskie zachowanie i pretensję do tego ,że jestem w administracji.
Kimberly
Niezarejestrowany

24.07.2016, 15:50 -
Zapraszam na TeamSpeak do kanału pomocy serwera minecraft Creative. Obok nicku wpisz *rekrutacja*.
Revcio
Pingwinek ¦

width=

7
59 posts 1 threads Dołączył: Feb 2016
24.07.2016, 15:58 -
(24.07.2016, 14:34)WeronisiaQ napisał(a):
(23.07.2016, 11:28)Revcio napisał(a):

Właśnie stwierdziłeś ,że na ocenę wpływa znajomość co nie jest fair wobec innych graczy. Smile
Zmieniam na NIE za wczorajsze wścibskie zachowanie i pretensję do tego ,że jestem w administracji.

Nie. Stwierdziłem, że na ocenę wpływa to, że wiemy, że dana osoba się nada, nawet pomimo słabszego podania Smile
[img=0x223]http://i.imgur.com/Lo6jkv5.png[/img]
Kimberly
Niezarejestrowany

24.07.2016, 17:14 -
Rekrutacja pisemna: 5/10
Rekrutacja głosowa: 8/10
Okres próbny: Do 31.07.2016

Podsumowanie: Przyjmuję na okres próbny

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości