pitruk
Niezarejestrowany
Ogólnie, to powiem jedno. Przejrzałem sobie podania i osoby, które w tym podaniu napisały "Na TAK", w podobnych pracach, a nawet lepiej napisanych umieszczały komentarze takie jak "Zbyt mało w pkt 10/11", "Na Nie" itp. Nie wiem z czym to jest związane, ale mam swoje podejrzenia. Na pewno będę chciał być podczas rekrutacji tej osoby.
Więc tutaj informacja do opiekuna: ZAWOŁAJ MNIE
Co do pracy:
Dopatrzyłem się słowa "durzo"
Poza tym: "(przepraszam za brak brak polskich znakow: jestem na angielskiej klawiaturze)" - klawiatura tutaj nie gra roli, ważne są ustawienia systemowe
Wystarczy dodać język "Polski" do ustawień "Region i język"
Revcio
Pingwinek ¦
7
59 posts
1 threads
(21.07.2016, 22:27)pitruk napisał(a): Ogólnie, to powiem jedno. Przejrzałem sobie podania i osoby, które w tym podaniu napisały "Na TAK", w podobnych pracach, a nawet lepiej napisanych umieszczały komentarze takie jak "Zbyt mało w pkt 10/11", "Na Nie" itp. Nie wiem z czym to jest związane, ale mam swoje podejrzenia.
Pitruku mój drogi. Myślę, że w tym podaniu, pomimo małej ilości informacji ludzie są na tak, ponieważ Sanatę znamy i wiemy jaka jest, a także uważamy, że nada się do roli Kidmoda, natomiast tamtych ludzi nie znamy, a mała ilość informacji nie sprzyja dobremu odebraniu podania
[img=0x223]http://i.imgur.com/Lo6jkv5.png[/img]
YukiKaj
Niezarejestrowany
WeronisiaQ
Niezarejestrowany
(23.07.2016, 11:28)Revcio napisał(a): Pitruku mój drogi. Myślę, że w tym podaniu, pomimo małej ilości informacji ludzie są na tak, ponieważ Sanatę znamy i wiemy jaka jest, a także uważamy, że nada się do roli Kidmoda, natomiast tamtych ludzi nie znamy, a mała ilość informacji nie sprzyja dobremu odebraniu podania
Właśnie stwierdziłeś ,że na ocenę wpływa znajomość co nie jest fair wobec innych graczy.
Zmieniam na NIE za wczorajsze wścibskie zachowanie i pretensję do tego ,że jestem w administracji.
Kimberly
Niezarejestrowany
Zapraszam na TeamSpeak do kanału pomocy serwera minecraft Creative. Obok nicku wpisz *rekrutacja*.
Revcio
Pingwinek ¦
7
59 posts
1 threads
(24.07.2016, 14:34)WeronisiaQ napisał(a): (23.07.2016, 11:28)Revcio napisał(a): Pitruku mój drogi. Myślę, że w tym podaniu, pomimo małej ilości informacji ludzie są na tak, ponieważ Sanatę znamy i wiemy jaka jest, a także uważamy, że nada się do roli Kidmoda, natomiast tamtych ludzi nie znamy, a mała ilość informacji nie sprzyja dobremu odebraniu podania
Właśnie stwierdziłeś ,że na ocenę wpływa znajomość co nie jest fair wobec innych graczy.
Zmieniam na NIE za wczorajsze wścibskie zachowanie i pretensję do tego ,że jestem w administracji.
Nie. Stwierdziłem, że na ocenę wpływa to, że wiemy, że dana osoba się nada, nawet pomimo słabszego podania
[img=0x223]http://i.imgur.com/Lo6jkv5.png[/img]
Kimberly
Niezarejestrowany
Rekrutacja pisemna: 5/10
Rekrutacja głosowa: 8/10
Okres próbny: Do 31.07.2016
Podsumowanie: Przyjmuję na okres próbny