tksd
KONIEC
25 posts
5 threads
kolego dwa tygodnie to jeszcze za mało pograj jeszcze z miesiąc myślę że wtedy przyjmą cię bez wachania
Pozdrawiam
Kimberly
Niezarejestrowany
Jestem na nie.
Pomijając tego ze wiek odpowiedni i wydajesz się na osobę która jest ogarnięta to niestety czas jaki możesz poświęcić na serwer nie jest najlepszy, w dodatku ze na cv gra dużo graczy. Komendy ogółem są po dobrej stronie, lecz ostatnio parę komend zostało zmienione ale do tego można się dostosować. Punkt 10 niezbyt mnie przekonał, nie napisałeś dlaczego akurat ciebie powinniśmy wybrać tylko o twojej 'przygodzie' na minecraft. A skype jest raczej główna rzeczą potrzebna osobie w administracji.
Krych10
Niezarejestrowany
daje ci
NEUTRAL popraw czas na serwerze minecraft
OleejTaCoLubiPlacki
Młodszy Moderator Creative
2 posts
0 threads
Chciałeś ocenę administratora, może nie czasjestem administratorką, ale byłam Kid Moderator'em.
PLUSY: Wiek, myślę że jesteś ogar, fajne poglądy MINUSY: Za krótki czas który możesz dziennie poświęcić na serwer (minimum to 3h),podanie dziwnie mni r nie przekonało, są lepsze podania jestem NEUTRAL z przewagą na NIE
WerciaWercia
Niezarejestrowany
Odrzucam, ale masz duże szanse na dostanie się za dwa tygodnie (wtedy będziesz mógł złożyć następne podanie). Popraw czas na serwerze minecraft.