CENARIUS
Niezarejestrowany
jestem na nie, kopiowaniem wszystkiego nie zrobisz
Zbuntowana125
Niezarejestrowany
Czy wszystkie osoby które są na TAK nie widzą, że są dwa takie same podania? Polecam otworzyć ss od WeronisiaQ i wtedy ocenić.. Coś tu nie gra :v
Na NIE..
Szablo02
Niezarejestrowany
witam, ja i kapiQ zaprosiliśmy Jursare oraz Remikkk'a na TS'a i wyjaśniliśmy sytuacje z "kopiowaniem podań" i okazało się, że są to koledzy i po prostu piszą w taki stylu podania
wydaje mi się, że niema co pisać "to jest skopiowane" to jest podobne" bo jeśli któryś z nich napisał by w innym stylu podanie mógł by po prostu ucierpieć
skkf_kozak
Niezarejestrowany
Na TAK
WeronisiaQ
Niezarejestrowany
(23.08.2016, 12:11)Szablo02 napisał(a): witam, ja i kapiQ zaprosiliśmy Jursare oraz Remikkk'a na TS'a i wyjaśniliśmy sytuacje z "kopiowaniem podań" i okazało się, że są to koledzy i po prostu piszą w taki stylu podania
wydaje mi się, że niema co pisać "to jest skopiowane" to jest podobne" bo jeśli któryś z nich napisał by w innym stylu podanie mógł by po prostu ucierpieć
Ja wiem iż te osoby się nadają ale mi tu nie chodzi o sam styl tylko text czy komendy które są skopiowane.
Podania zawierają np te same zdania :p Mówiłam 1 z nich żeby to trochę pozamieniał ale olał sprawę więc dalej na NIE .
Karpiu
Niezarejestrowany
Zapraszam na serwer teamspeak do kanału pomocy Freebuild.
W nicku dopisz "[REKRUTACJA]"
Karpiu
Niezarejestrowany
Rekrutacja pisemna: 8/10
Rekrutacja ustna: 9/10
Okres próbny: Do 31.08.2016
Podsumowanie: Przyjmuję na okres próbny.