03.06.2016, 15:15 -
Na początku chciałbym dodać, iż konto zalożyłem pod podanie ponieważ myślałem, że owe konto mi się nie przyda
1. Imie: Dominik
2. Wiek: 14
3. Nick w grze: MrKulkaPL
4. Status konta- premium/non-premium: non-premium
5. Czas spędzony na naszych serwerach: 1,5 roku
6. Dzienny czas jaki możesz poświęcić na nasz serwer?: 3h i więcej
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]:Tak
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
/mute nick czas- wycisza gracza
/kick nick powód- wyrzuca gracza z serwera minecraft
/jail nick cela czas- wsadza gracza do więzienia
/invsee nick- patrzy w ekwipunek gracza
/cc- czyszczenie chatu
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Chciałbym pomóc w pilnowaniu graczy z ewentualnym karaniem ich. Staram się odpowiedzialnie i sprawiedliwie działać. Gracz mógłby zgłosić się do mnie z każdym problemem a ja próbowałbym mu pomóc. Mam doświadczenie jeżeli chodzi o osoby młodsze. Nie jestem kłótliwą osobą. Staram się być miły oraz wyrozumiały. Gram na tym serwerze minecraft długo i wiem jakie osoby tu grają, i jak z nimi rozmawiać. Staram się nie popełniać błędów ortograficznych, interpunkcyjnych oraz gramatycznych.
11. Dodatkowe informacje o sobie: Mam na imie Dominik, mam 14 lat i mieszkam w województwie kujawsko-pomorskim. Lubie grać w piłke nożna. Przez 1,5 roku byłem kolarzem. Mam dwie młodsze siostry. Staram się nie uzywac wulgaryzmów. Jestem prawdomówny. Ucze sie przeciętnie wiec nie bedzie problemu z dlugim spedzaniu czasu na serwerze minecraft. Mam jednego przyjaciela, z którym znam się od przedszkola. Jak prawie każdy chłopak interesuje się motocyklami oraz samochodami. Słucham rapu. Lubie wszystkie zwierzeta . Moimi ulubionymi kolorami są czarny i biały. Oglądam dużo seriali i zdarza się, że oglądam bajki z siostra .
Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, miłego dnia MrKulkaPL .
1. Imie: Dominik
2. Wiek: 14
3. Nick w grze: MrKulkaPL
4. Status konta- premium/non-premium: non-premium
5. Czas spędzony na naszych serwerach: 1,5 roku
6. Dzienny czas jaki możesz poświęcić na nasz serwer?: 3h i więcej
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]:Tak
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora:
/mute nick czas- wycisza gracza
/kick nick powód- wyrzuca gracza z serwera minecraft
/jail nick cela czas- wsadza gracza do więzienia
/invsee nick- patrzy w ekwipunek gracza
/cc- czyszczenie chatu
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Chciałbym pomóc w pilnowaniu graczy z ewentualnym karaniem ich. Staram się odpowiedzialnie i sprawiedliwie działać. Gracz mógłby zgłosić się do mnie z każdym problemem a ja próbowałbym mu pomóc. Mam doświadczenie jeżeli chodzi o osoby młodsze. Nie jestem kłótliwą osobą. Staram się być miły oraz wyrozumiały. Gram na tym serwerze minecraft długo i wiem jakie osoby tu grają, i jak z nimi rozmawiać. Staram się nie popełniać błędów ortograficznych, interpunkcyjnych oraz gramatycznych.
11. Dodatkowe informacje o sobie: Mam na imie Dominik, mam 14 lat i mieszkam w województwie kujawsko-pomorskim. Lubie grać w piłke nożna. Przez 1,5 roku byłem kolarzem. Mam dwie młodsze siostry. Staram się nie uzywac wulgaryzmów. Jestem prawdomówny. Ucze sie przeciętnie wiec nie bedzie problemu z dlugim spedzaniu czasu na serwerze minecraft. Mam jednego przyjaciela, z którym znam się od przedszkola. Jak prawie każdy chłopak interesuje się motocyklami oraz samochodami. Słucham rapu. Lubie wszystkie zwierzeta . Moimi ulubionymi kolorami są czarny i biały. Oglądam dużo seriali i zdarza się, że oglądam bajki z siostra .
Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, miłego dnia MrKulkaPL .