13.01.2021, 13:08 -
(13.01.2021, 11:50)Nakimeq napisał(a): Imo działka jest mocno przeciętna. Obecnie twój poziom budowania, nie zagwarantuje ci posady na większych serwerach. Podanie odstrasza swoim wyglądem, nie wspominając o błędach ortograficznych, jak i składniowych.
Zatem, oczywiste jest to, że NIE jestem przychylny twojej kandydaturze.
Ps. (wątpię że głos twojej nieobiektywnej koleżanki pomoże ci w jakikolwiek sposób)
Wątpię że twoja ocena wniesie cokolwiek do podania, były gorsze od tego gdzie poziom ortografii był na - a i tak tacy ludzi się dostawali, podanie jest ładnie napisane może to co jest takie sobie to podkreślenie w całym podaniu. Jeżeli wszystkie punkty są napisane, dodatkowo wprowadziła jakiś kolor żeby nie było szarawo to nie wiem co tutaj może odstraszać, chyba że jesteś MOCNO OBIEKTYWNY i patrzysz się na małe błędy i je wytyczasz to tak, to może odstraszyć taką osobę. Wiadomo że każdy nie jest perfekcyjnym polonistą, wydaje mi się że ty też co każdy słowo patrzysz się czy nie popełniłeś jakiegoś błędu żeby nie wyszło na jaw że masz słabą ortografię. Każda osoba może się wypowiadać nawet jeżeli jest koleżanką i widzi w jej pracy oraz podaniu coś ładnego.
Co do działeczki : Jest ładna, brakuje mi jedynie górek które urozmaiciłyby trochę działkę, każdy blok jest wykorzystany co bardzo pociesza mordkę, domki są ok.
Jak dla mnie dałbym ci szansę bo widać że się starasz jestem na TAK
YanKEE WiTH NO BrIM