[ODRZUCONE] [PODANIE] xchmvra

Napisał(a): xchmvra

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

4 posts in this topic
xchmvra
Nowy

width=

0
1 posts 1 threads Dołączył: Nov 2020
Heart  26.11.2020, 11:01 -
1. Imię: Tymek

2. Wiek: 16

3. Nick w grze: xchmvra

4. Od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft LeCraft.pl: Dawno temu coś tam grałem a tak to od niedawna 

5. Czas dzienny jaki możesz przeznaczyć na serwer: 8 - 2:00 | w niektóre dni mnie niema

6. Czy posiadasz Facebooka i Discorda?: Tak

7. Czy byłeś/aś karany/a na serwerze minecraft minecraft minecraft/forum/discord? Jak tak to za co?: Na discord za toxyczność ponieważ zacząłem wyzywać gracza bo miałem gorszy dzień a wywierał na mnie presję i się śmiał ze mnie | taka sytuacja napewno się nie powtórzy.

8. Wymień komendy moderacyjne które znasz: Znam dosłownie prawie każdą więc wymieniam te najoczywistrze 
/ban
/ban-ip
/kick
/op
/?
/gamemode
/deop
/list
/stop 
/tp
/tphere
/tempmute
/warns

9. Czy posiadasz sprawny mikrofon? (TAK/NIE): TAK

10. Wypisz obowiązki Helpera: Pomoc graczom, aktywne udzielanie się na czacie, duża aktywność na serwerze minecraft, sprawdzanie graczy podejrzanych o oszukiwanie poprzez: anydesk , skype , discord , naprawianie błędów, nawiązywanie kontaktu z resztą administracji.

11. Dlaczego chciałbyś/abyś zostać Helperem? Ponieważ jest kwarantanna i dużo się nudzę a czuję że sprawiało by mi to przyjemność i umilało czas, poza tym bardzo odnajduję się w tej roli ponieważ wszystkie komendy znam na pamięć umiem bardzo dobrze sprawdzać graczy oraz pomagać wiem co dla gracza jest dobre co złe oraz byłem w administracji wielu popularnych serwerów minecraft +1k graczy ip na dc mogę podać.

12. Napisz coś o sobie: Jestem Tymek, mam 16 lat głównie całymi dniami siedze przed komputerem oraz jeżdżę na desce, kiedyś zajmowałem się grafiką i montażem,  jestem otwarty na nowe znajomości , jestem bardzo miłą osobą oraz mam dystans do siebie lubię pomagać innym ludziom, robię serwery discord na zamówienie.

13. Dlaczego akurat Ciebie mamy przyjąć?: Ponieważ napewno znam się lepiej na komendach, sprawdzaniu , pomocy graczom oraz wprowadzaniu miłej atmosfery na serwer od reszty.

14. Czy byłeś/aś już w administracji na innym serwerze minecraft minecraft? (NIE PODAWAJ IP): TAK

15. Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft LeCraft.pl? Jak tak jaki tryb i ile razy?: Nie

16. Discord(do kontaktu): xchmvra#6969
Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.11.2020, 11:08 przez xchmvra.

Wiadomości w tym wątku
[PODANIE] xchmvra - przez xchmvra - 26.11.2020, 11:01
RE: [PODANIE] xchmvra - przez Zimek1 - 26.11.2020, 13:59
RE: [PODANIE] xchmvra - przez Ronczasty - 26.11.2020, 15:35
RE: [PODANIE] xchmvra - przez QXVY - 26.11.2020, 17:09
[PODANIE] xchmvra - przez inuczi - 26.11.2020, 19:54

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości