[ZAMKNIĘTE]  Nowe Bedwars

Napisał(a): FeZziak

Oceń wątek
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

6 posts in this topic
Louellay
Niezły gość!

width=

7
59 posts 6 threads Dołączył: Nov 2019
29.08.2020, 09:13 -
Jak na razie głosy są na 1.9 które wygrywa.
Już mówiłem - w przypadku wersji PvP 1.8 wyznaczone zostałyby maksymalne CPS i serwer jako tako by wyrzucał z aren dając nam do zrozumienia że ktoś używa Macro.
Oczywiście - Macro i tak będzie blokowane na dniach raczej, powiadomieni zostaniecie przy użyciu hologramów.
Daliśmy wam taką opcję bo chcieliśmy zobaczyć co będzie dla was wygodniejsze - Jednak o rozwiązywanie problemów z osobami które jawnie przekraczałyby wskazane CPS nie musicie się martwić.
Nie mówcie mi że serio myśleliście że damy PvP 1.8 i zezwolimy macro :'D (ewentualnie limit CPS)
Chcemy aby również i PvP było takie jakie chcecie i żeby każdy miał równie szansę, dlatego prosimy o wyrozumiałość oraz cierpliwość z racji takiej że naprawiamy te BedWars.
Dodam też o wyborze aren co jest ostatnio gorącym tematem, zapraszam zapoznać się z wątkiem Informacyjnym odnośnie trybu, w dziale ''Serwery minecraft Minigames'' Tam ukazuje się wiele odpowiedzi!
Mamy na to dużo pomysłów i właśnie wrzuciliśmy ankiete bo chcieliśmy sprawdzić co wy myślicie, jednak proszę żebyście nie bazowali swoich głosów na cheaterach bądź graczach potencjalnych na oszukiwanie tylko o to jakie PvP kto lubi najbardziej.
PvP 1.8 byłoby dobrą opcją z racji takiej ze rozgrywka stałaby się x3 bardziej dynamiczna. Powtarzam - Nie musicie martwić się o cheaterów. Szereg administracyjny możliwe że jest mały ale to nie zmienia kompletnie nic!
Jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości wobec PvP 1.8 zapraszam do zadawania pytań do mnie na Discord lub na naszym oficjalnym serwerze minecraft LeCraft.

obraz
Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.08.2020, 15:47 przez Louellay.

Wiadomości w tym wątku
Nowe Bedwars - przez FeZziak - 28.08.2020, 18:56
RE: Nowe Bedwars - przez Przemysław Roze - 28.08.2020, 19:03
RE: Nowe Bedwars - przez Lexyy2115 - 28.08.2020, 19:19
RE: Nowe Bedwars - przez Mrozon - 28.08.2020, 19:31
RE: Nowe Bedwars - przez oluuu - 28.08.2020, 19:35
RE: Nowe Bedwars - przez Nie_Ma_Problemu - 28.08.2020, 20:54
RE: Nowe Bedwars - przez Louellay - 29.08.2020, 09:13

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości