16.08.2020, 00:12 -
(15.08.2020, 15:17)mrozon napisał(a): chłopie, musisz spamic tymi skargami na forum?
(3,66 postów dziennie | 0.02 procent wszystkich postów) to dla ciebie spam?
Cytat:tworzysz tutaj niepotrzebny spam
Dodając z 3 nowe tematy, w odpowiednim dziale, do tego przeznaczonym? ktoś tu ma kuku na muniu
Dodaje posty, aby zgłosić osoby, które łamią regulamin na survivalu. Gdzie jest napisane, że tylko na discordzie można to robić, jesteś jakimś guru, abym rządzić i rozkazywać? Nie robię nic złego zgłaszając osoby łamiące regulamin w miejscu przeznaczonym do tego. Poza tym nikt ci nie karze wchodzić i oglądać skargi na survivalu, a tabelki z nowo dodanymi tematami też nie ma, a za czym to idzie - te tresci ci sie nie wyswietlaja, sam ich szukasz, ja ci tego nie kazalem robic - nie chcesz, to nie ogladaj, przeciez ci nie trzymam pistoletu przy skroni.
Poza tym co ty uwazasz za spam? Przecież to ty masz tryharda na forum i 200 + postów, gdy ja dodajac ten wpis bede miec 14 wiec wielkie XD i kto tu jest spamerem?
Wedlug definicji : spam to - niechciane lub niepotrzebne wiadomości elektroniczne.
To ty przeciez dodajesz bezsensowne uwagi na moj temat w temacie skargi na innego gracza - w dziale niechcianym tego typu wiadomosci. I to ja jestem spamerem, bo robie skargi na skarach, zamiast pisac rzeczy nie na temat i byc doslownym przykladem definicji spamu jak ty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)