[ZAMKNIĘTE]  SurfingFX

Napisał(a): SurfingFX

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2 posts in this topic
SurfingFX
Mało rozmowny

width=

1
15 posts 3 threads Dołączył: Mar 2020
Lightbulb  13.08.2020, 16:50 -
Witam, pewnie wiele osób zna mnie z serwera minecraft.

A więc przejdźmy do rzeczy. Pewnego dnia wydarzyła się dość nieprzyjemna sytuacja, a mianowicie wykorzystałem pewien błąd serwera minecraft, chcąc naprawic pewną rzecz na trybie SkyBlock (wykorzystałem możliwość używania komend pluginu LuckPerms w grze). Po tej sytuacji dość konkretnie pogryzłem się z administracją serwera minecraft, a następnie odszedłem z administracji i nadałem sobie bana na 10 dni. Czas nie był przypadkowy, gdyż chciałem zrobić sobie przerwę i juz normalnie zacząć grać. Tutaj pojawia się problem, zostałem zbanowany bez powodu na serwerze minecraft Discord przez administratora o nicku Inuczi. Na serwerza również zostałem zbanowany przez QXVY, ban zostal przedłużony przez Marcelinę na 60 dni. Rozumiem, że odszedłem, ale czy to znaczy, że mam teraz zakaz gry na tym serwerze minecraft? Czy zrobiłem chociaż raz coś co szkodzi serwerowi? Czy chociaż raz nie przyłożyłem się do wykonywanych przeze mnie obowiązków? Jest to dość dziwna sytuacja, gdyż inne osoby z administracji swojego czasu odeszły nie mają jakiegokolwiek problemu z grą na serwerze minecraft.

Mam nadzieję, że moje odwołanie zostanie przez Was przyjęte.
- Motion designer -

Wiadomości w tym wątku
SurfingFX - przez SurfingFX - 13.08.2020, 16:50
RE: SurfingFX - przez zukosa_pl - 13.08.2020, 16:58
RE: SurfingFX - przez Haczyn - 13.08.2020, 22:29

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości