05.08.2020, 17:37 -
(05.08.2020, 15:08)zukosa_pl napisał(a): Nwm jaki z Ciebie youtuber, ale jako gracz jesteś toksyczny i nieodpowiedzialny. Twoje poprzednie podania zostały odrzucone nie bez powodu.
Na NIE.
Odpisuje na twoja Odpowiedz
Jezeli chodzi ci o poprzednie podanie i sytuacje pod nim, To pierwszy raz bylem taki toksyczny, wdalem sie w klotnie jezeli sie nie myle z administratorka, chodzilo w niej o to ze zaczalem sie wyklucac powoli o pewne punkty w regulaminie czy tez o wiadomosci, Moje poprzednie podanie tez glownie bylo odrzucone z tego wlasnie powodu, ze wdarlem sie w klotnie z administracja,
Tak wiem po tamtym zdarzeniu wiekszosc z administracji uwaza mnie za osobe mloda jak i toksyczna, lecz ja was zapewniam ze tak nie jest, wynioslem z tego wniosku, Dostalem za swoje, kosztem bana na 21 dni, Przemyslalem swoje zachowanie, i bardzo tego zaluje, bylem wtedy bardzo nie odpowidzialny jak i toksyczny, bylem wtedy w trakcie klotni z administratorka gdzie sie dosc bardzo wkurzylem, Mam nadzieje ze zmienisz o mnie zdanie, bo naprawde, to byla moja pierwsza taka powazna klotnia z administracja jak i ostatnia, na codzien jestem tak zwanym smieszkem, lubie sobie pozartowac z wszystkiego, i smiac sie z kazdym nawzajem, Jestem Bardzo mily jak i kultularny w pewnym stopniu nie liczac tamtej sytuacji (Watpie ze gra jeszcze ktos jeszcze z roku 2016 do 2018 na lecrafcie, jezeli by ktos gral i mnie kojarzyl pod moim starym nickem Tutorialz to raczej by to potwierdzil, nie bede wypisywal moich znajomych, bo to rowniez potwierdza) Wiec tak jak pisalem w poscie wyzej zaluje tamtego zachowania i licze ze dacie mi 2 szanse, Pozdrawiam
Ps. Naprawde Zaluje tamtej sytuacji