24.05.2020, 22:13 -
Chcialem tez dopisac tam do podania co jeszcze ale wylecialo mi wiec prosze nie liczyc za to nabijanie postu. Chcialem z gory przeprosic dzis oksane za to zachowanie moje i ze tak mocno przyczepilem sie tez, z czego nie powinien tak gracz robic i ciagnac temat. Zwlaszcza nie chodzi o jej chatmoda. Prostu.. bedzie mi ciezko to powiedziec dla was lub innym pozniej to wyjasniac ale jak tylko widze na hasie gdy co sie dzieje i musze reagowac, chodz wysylam reporty itd. to bym chcial wrocic do adm. mimo, ze nie wszyscy siedza 24/7 pilnowac wszystkiego.. Dostalem od gracza jakies zrozumienie i mnie to zabolalo mocno i kiepsko sie tera czuje, z czego moge sie wsciec i nie zatrzymac klotni. Takze z gory jeszcze raz przepraszam oksana. Zalezy mi na tym sprobowac, chociaz ja moglbym postapic co i nauczyc, zeby nie lamali regulaminu.. Chcialbym wrocic do roli chatmoda bardziej do administracji wrocic ale.. wiem, ze powrotu zapewne nie bede mial, mimo co zostalo wczesniej napisane jak tera co pisze.. Chcialbym pojsc za moja byla dziewczyna droga i naprawic to wszystko, nie tak miala pelnic sie rola wczesniejsza w adm, z czego bardzo zle zostalem potraktowany z degradem i banem.. Wiele to spowodowalo afer wokol mnie.. Nie musicie komentowac tego, napisalem tylko jak mysle i jak sie z tym czuje do tera.